August 4, 2021

Menestyneet koripalloilijat palasivat Tšekkiin, kaikki “kastettiin” olympialaisten juhliin

Chad Hipolito, ČTK / AP

“On totta, että emme vieläkään voi uskoa sitä. Mutta me kaikki juhlimme sitä. Saty (Tomáš Satoranský) oli äänellinen johtaja, mutta muuten jokainen meistä oli liotettu siihen ”, nauroi Ondřej Balvín.

Koripallomaajoukkue esiintyy viiden ympyrän alla ensimmäistä kertaa erillisessä historiassa ja ensimmäisen kerran vuoden 1980 jälkeen. Vaikka Victorian juhlat monimutkaistivat koronaviruksen aiheuttamia paikallisia rajoituksia, jotka estivät tšekkiläisiä lähtemästä hotellilta, pelaajat löysivät tiensä menestys Kreikan viimeisen voiton jälkeen (97:72) juoda.

Loistava! Koripalloilijat ottivat haltuunsa Kreikan ja taistelivat tiensä olympialaisiin Tokiossa

”Hotellissa ei ollut baaria auki kuplan osana, mutta tšekit eivät olisi selviytyneet. Voin vahvistaa, että Pilsner-olut Victoriassa loppui ja kaikki Facebookin vapaaehtoiset tšekit ja slovakit Victoriasta ostivat alkoholia paikallisista kaupoista tuodakseen meille juomia hotelliin ja pojat voisivat juhlia “, kertoi maajoukkueen johtaja Michal Šob.

Tšekin koripalloilijat voittivat suosittuja kreikkalaisia ​​ja pelaavat olympialaisissa. Kuvassa on NBA: n ainoa tšekki Tomáš Satoranský.

Chad Hipolito, ČTK / AP

”Se oli ehdottomasti riittävä juhla, mutta ei ollut enää mitään liian villiä. Nousimme kaikki aamulla ja menimme lentokentälle. Tomas (Satoransky) lensi Chicagoon perheensä Honzan (Vesely) luokse jälleen Istanbulin kautta. Meillä ei ollut enää paljon tilaa ”, Sob sanoi.

Jopa palattuaan Tšekin tasavaltaan, pelaajat eivät saavuttaneet täysin elämän menestystä. ”Se putoaa edelleen meille hitaasti. Mutta se oli hieno kokemus ja olympialaiset ovat seuraava taso. Odotamme sitä jo innolla ”, Patrik Auda kertoi. “Jotain sellaista kestää jonkin aikaa, ennen kuin ymmärrämme sen”, Balvin lisäsi.

KOMMENTTI: Olympiapalkinto pelaajille, jotka odottavat toisiaan, mutta voivat myös kiusata toisiaan

Nyt edustajat odottavat lyhyttä lomaa, jonka jotkut viettävät taas ulkomailla. “Vaikka en ole kovin rantahenkilö, menen ystävieni ja entisen joukkuetoverini Bilbaosta rentoutumaan Mallorcaan”, Balvín sanoi.

Koripallon pelaajien tapaaminen on suunniteltu 15. heinäkuuta, ja neljä tai viisi päivää myöhemmin joukkueen tulisi lentää Tokioon lippujen mukaan. Täällä urheilukentät avataan 20. heinäkuuta. Avajaistapahtuma Iranin kanssa odottaa Ginzburgin valintaa 25. heinäkuuta klo 3:00 CEST.

Tämän joukkueen ei tarvitse pelätä ketään, Welsch sanoo tšekkiläisistä koripalloilijoista

“Olemme iloisia kaikesta Tsekin tasavallalta viime päivinä saamastamme palautteesta. On totta, että olin MM- ja EM-kisoissa, mutta haluaisin vielä yhden asian. Haluaisin nähdä Tomáš Satoranskýn Tšekin joukkueen lipunkantajana. Luulen, että hän ansaitsisi sen ”, lisäsi Sob.

.

tämä sisältö