August 2, 2021

Pyöräily, Giro-naiset: Milanosta Carugate Wiebesiin voittavat, van der Breggen vaaleanpunaisella

Viides vaihe, jonka hollantilainen sprintti voitti Emma Cecilie Jørgensenin ja Marianne Vosin edessä. Huomenna kuudes vaihe saapuessa Colicoon

Lorena Wiebes (Team DSM) voittaa Giro d’Italian naisten viidennen vaiheen Milanosta Carugateen. Milanon sydämestä alkaneen ja neljän kierroksen jälkeen Carugatessa ratkaistun 122 km: n tasaisen reitin jälkeen urheilija ylitti maalilinjan ja voitti sprintissä toisen Emma Cecilie Jørgensenin (Movistar Team Women) edessä. ja Marianne Vos (Jumbo-Visma Women Team), kolmas maalilinjalla. Huomionarvoista oli viiden italialaisen sijoittuminen kymmenen parhaan joukkoon: viides Marta Bastianelli (Alé Btc Lubiana), kuudes Maria Giulia Confalonieri (Wnt Pro Cycling Team), seitsemäs Sofia Bertizzolo (Liv Racing), kahdeksas Eleonora Camilla Gasparrini (Valcar-Travel & Service), yhdeksäs Maria Vittoria Sperotto (Monex Women’s Pro Cycling Team). Nopea vaihe, ajaa keskimäärin 42,575 km / h, saavutettu 2h49’15 ”.

Päähenkilöt

Vaihevoittajan lausunto: “Minulle se on ensimmäinen naisten Giro d’Italia ja pidän siitä erittäin paljon. Tänään joukkue oli virheetön ominaispiirteilleni sopivassa vaiheessa. Olen iloinen kunnioittaessani ennusteita, jotka antoivat minulle suosikkini. Huomisen vaiheen myötä työskentelemme Coryn Riveran hyväksi.

VAALEANPUNAINEN VETOKETJU Anna van der Breggen (SDW – Joukkueen SD-työ)
CYCLAMEN-PAITA Anna van der Breggen (SDW – Joukkueen SD-työ)
VIHREÄ VETOKETJU Elise Chabbey (Canyon / Sram Racing)
VALKOINEN PAITA Niamh Fisher-Musta (Sdw – Team Sd Work)
VAALEA SININEN VETOKETJU GSG (paras italialainen henkilökohtainen yleisluokittelu ajassa) Erica Magnaldi (Wnt – Ceratizit – Wnt Pro Cycling Team).

Seuraava pysäkki

Huomenna, keskiviikkona 7. heinäkuuta, kuudes vaihe lähtöön (klo 11.05) ja saapumiseen Colicoon, jossa Como-järvi on tämän murteen ehdoton päähenkilö, pisin vuoden 2021 painoksesta: 155 km: n silmukka jatkuvilla ylä- ja alamäillä, joka kulkee koko Lario mutkittelee veden ja vuorten välillä Comon ja Leccon maakunnissa. Gera Lariosta, Pian di Spagnan luonnonsuojelualueelta, pisteeseen, jossa Comojärvi, Valtellina ja Valchiavenna kohtaavat, jatka kohti Comon järven rantaa, sieppaamalla kuuluisan Strada Reginan Menaggiossa, joka koskettaa myös Tremezzon kuntia, Argegnoa, Brienno ja Cernobbio. Saavuttuaan Comoon, kilpailu jatkuu Larian-kolmion rannikolla ja saapuu ensin Bellagioon, Laron helmi, ja sitten Leccoon, jotta sitten nousisi jälleen kohti Abbadian, Varennan, Bellanon ja lopulta Colicon kyliä. maaliviiva, joka sulkee rengasvaiheen.

.

Kaiva tämä