August 1, 2021

Gunner Koller edusti tšekkiä koulussa. Hän teki maalin rangaistuksesta, mutta sai paljon kiinni

Karel Felt, Aivan

”Petr kirjoitti minulle, jos en edusta häntä, hyväksyin mielelläni tarjouksen. Minulla ei ole vielä koulua, mutta syön muutaman kesällä. Toinen odottaa minua ensi viikolla Písekissä. Nautin leikkiä nuorten kanssa, mutta en ammu, ohitan ja annan heidän potkia rangaistusta minuun. Maalivahtien joukosta en tee hyökkääjiä uudestaan ​​Peterille, ja minulla on jotain kerrottavaa heille “, hän sanoi hymyillen.

Oppilaat, joilla oli sinisiä T-paitoja ja nimilapput selässä, putosivat heti hänen päällensä. Kysymykset vain satoivat … Pelaatko vielä? “Joskus potkun veteraanien Borussie Dortmundin puolesta.” Saitko kiinni? ”Aloitin kenttäpelaajana minulle Smetanov Lhotassa. puolustus, joten en pitänyt siitä siellä, halusin juosta, menin suoraan hyökkäykseen ja löin maalia, joten minusta tuli hyökkääjä. “Nyt mieluummin pyydän jälleen kylästä, en halua enää juosta”, hän sanoi ja pojat syövät hänet kirjaimellisesti.

Jan Koller löi opiskelijan Lindan pelin aikana.

Karel Felt, Aivan

Ja sitten menimme leikkikentälle. Koller aloitti nuorimmalla. Hän ei ampunut, läpäissyt, neuvonut ja kiittänyt. Hänellä oli upea ottelu kahdeksanvuotiaan Lindan kanssa. Sinisen ja vihreän välinen ottelu päättyi 1: 1 ja meni rangaistuksiin. Koller tarttui kaikkiin. Hänen oli päätettävä itse. Hän jätti maalin vihreästä ja teki maalin sinisestä. “Pahoittelen vihreitä ottelun häviämisestä”, hän sanoi, mutta toinen ryhmä suosi häntä.

Jan Koller valmentaa Petr Čechin jalkapallokoulun nuoria oppilaita.

Karel Felt, Aivan

“Oli upeaa leikkiä Honza Kollerin kanssa”, sanoi kahdeksanvuotias Linda Ratajská, Sigma-oppilas Olomoucissa.

Tänä vuonna tuli kahdeksankymmentäkahdeksan lasta seitsemästä viidentoista vuoteen. Jotkut useita kertoja. ”Viime vuonna lapsia oli vain Tšekin tasavallasta, tänä vuonna ulkomaisia ​​opiskelijoita on kahdeksan, joista kaksi Yhdysvalloista. Ne on jaettu yhdeksään joukkueeseen. Heistä huolehtii kymmenen valmentajaa, perinteisesti maalivahti Zdeněk Hruška ja yhdeksän johtajaa. Sisältö ei tietenkään ole pelkästään jalkapalloa, vaan myös englannin oppitunteja “, kertoi Sport Investin pääjärjestäjä Lenka Němcová, joka vastaa viikon mittaisesta koulusta Nymburkin urheilukeskuksessa.

Jan Koller seisoo maalissa ja yrittää saada kiinni Lindan laukauksesta.

Karel Felt, Aivan

Lapset eivät näe Petr Čechiä, mutta… ”He kuulevat. Torstai-iltaan valmistellaan videoneuvottelu, jonka aikana Petr vastaa lasten kysymyksiin ”, hän paljasti.

.

ohjataan tänne