August 1, 2021

Jessica Springsteen, unelma toteutuu: Brucen tytär lähtee olympialaisiin

29-vuotias ratsastaja valittiin Yhdysvaltain esteratsastusjoukkueeseen: hän kilpailee hevosellaan Don Juan Van De Donkhoeve. Hän oli ollut varalla Lontoossa 2012: nyt hän on laivueessa, joka tavoittelee kultaa

Jessica Springsteen, Brucen tytär, syntynyt Bossin ja Patti Scialfan liitosta, valittiin Tokion olympialaisten esteratsastusjoukkueeseen. 29-vuotias ja hänen 12-vuotias ori Don Juan Van De Donkhoeve kuuluvat neljän hyppymestarin joukkueeseen, johon kuuluvat myös McLain Ward (tarttuva), Kent Farrington (Gazelle) ja Laura Kraut (Balotinue): maailman paras. maailman. Painopiste on kullassa. Ward auttoi Yhdysvaltoja voittamaan kultaa vuosina 2004 ja 2008 olympialaisissa, ja oli hopeaa Farringtonin rinnalla vuoden 2016 Rion peleissä. Kraut oli myös osa tiimiä, joka voitti kultaa Pekingissä 2008.

Katsojat

Springsteen oli vararahasto vuoden 2012 Lontoon peleille, kun taas vuonna 2016 häntä ei valittu. Ulkomaiset katsojat ovat kiellettyjä tämän kesän olympialaisista Covid-19: n vuoksi, joten hänen vanhempansa eivät voi osallistua hänen kilpailuihinsa. Jessica, joka nousi maailman rankingissa 27. sijalle, on aina pitänyt tärkeänä, että hänen vanhempansa ovat hänen rinnallaan kilpailujen aikana. ”He saapuvat mahdollisimman pian ja kun he eivät pääse katsomaan kilpailuja verkossa. Rakastan ottaa ne mukanani. Mielestäni on tärkeää, että perheesi tukee sinua. On ehdottomasti hauskaa pitää heidät lähellä. He ovat parhaita kannattajia. He ovat aina onnellisia, eivätkä välitä tuloksistani, mikä on mukavaa ”. Viime toukokuussa Piazza di Siena -aukiolla Jessica pääsi arvostetulla kolmannella sijalla Rooman Grand Prix -kilpailussa: “Tehtävää on vielä, mutta minulla on uskomaton hevonen!”, Said Brucen tytär kihlasi vuosia sinisen ratsastajan Lorenzo De Lucan kanssa . Ja nyt hänen huipentuma kaunein unelma, joka on viisi ympyrää.

.

käy verkkosivustolla