August 2, 2021

Livignossa alamäkeen mekka työskentelee talviolympialaisiin

Mottolino-bikepark on vertailupiste kaikille alamäkeen harrastajille

Lausekkeessa, jossa on substantiiveja “adrenaliini” ja “vuori”, todennäköisesti paikan täydennys on Livigno. Talvella lumifestyler-akrobaattien temppujen ja evoluutioiden kanssa, kesällä niiden, jotka rakastavat alamäkeen maastopyörän “kesyttämisen” jännitystä, vuonna 2005 rakennetun Mottolino Bikepark -radan radoilla. siitä tuli yksi ensimmäisistä viitekohdista tieteenalan faneille. Mutta myös niille, jotka haluavat alussa kokeilla sen vaikutusta ja arvioida, onko parempi jatkaa (ja ehkä ottaa oppitunteja) vai hypätä e-mtb: lle ja omistautua hiljaisemmille matkoille laaksoon. .

investoinnit milan-cortina 2026

”Euroopan urheilukunnan kunta 2019” -tittelin pitkällä aallolla he ovat viime vuosina noissa osissa vaatineet niin paljon aktiivisen loman käsitettä niin paljon, että talvella 2026 Livigno on lumilaudan koti. ja freeride-kilpailut Milano-Cortinan talviolympialaisissa. Siihen asti tie on kuitenkin pitkä. Ja sitten muutamassa kuukaudessa – tavoitteena on joulukuu 2021 – Mottolino Marco Roccan toimitusjohtaja pyrkii antamaan hiihtohissille aivan uuden kasvot ja muuttamaan sen futuristiseksi ja monitoimirakenteeksi, joka ottaa huomioon haluavien nuorten tarpeet. Vaihda laskutuksia suksilla tai mtb: llä ajosimulaattoritestin avulla, mutta myös niille, joiden on jokaisen aktiviteetin välillä välttämättä osallistuttava yrityskokoukseen videoneuvottelun kautta tai lähetettävä sähköposteja. Älykäs työskentely, urheilu, mutta myös toimistot (rakenteesta tulee yrityksen pääkonttori), ravintolat jne. Etsimään alkemiaa, joka muuttaa rakenteen vertailukohdaksi matkailijoille ja asukkaille yksityisen yksityisen yrityksen ensimmäiseksi suureksi investoinniksi henkilökohtainen olympialaisten kannalta.

alamäkeen

Tällä hetkellä suuren rakennustyömaan ympäröimä rakenne on lähtökohta kaikille pyöräilijöille, jotka haluavat nousta köysiradalla maastopyörällä (omistaa tai vuokrata viereisessä Dr Rentissa) ja laskeutua sitten yhden 14 reittiä kullekin tasolle (sininen, punainen ja musta helpoimmasta vaikeimpaan) jaettuna puolestaan ​​virtaukseen (nopea ja sileä) ja tekniseen (tekninen ja täynnä luonnollisia esteitä). Laskeutumisen varrella on myös hyppyalue, joka on omistettu peräkkäisille hyppyille savella, pohjoisranta-alue metsässä ripustussiltojen ja puisten kävelytietojen kanssa, Slopestyle-linja, joka on kokonaan omistettu ammattilaisille, neljä pudotusta taitojen testaamiseen ja maxi puhallettava oppimaan uusia tekniikoita ja ilmakehitystä.

poljinavusteinen pyörä

Toisaalta polkupyörän teema kesällä on niissä osissa erittäin kallista, niin että on monia mahdollisuuksia lähteä kahdella pyörällä: laskemalla myös virtaavat polut, polut, jotka kehittyvät myös Stelvio Nationalin sisällä Park, käytettävissä on yli 3200 km reittejä. Ja hiihtohissien ansiosta monilla poluilla on helppo pääsy enduro- tai e-polkupyörille, jotka sopivat kaikille tasoille. Polkimen avulla avustettujen polkupyörien saama kasvava yksimielisyys on itse asiassa johtanut tiheän julkisten latausasemien verkon asentamiseen laakson pohjaan, päävuoren soloille ja korkeille pisteille. Kaikki “My Livigno” -sovelluksessa raportoidut, jotka muun muassa joidenkin polkujen alussa olevan qr-koodisarjan ansiosta voit myös seurata kuinka tungosta ne ovat ja mahdollistavat sen vuoksi mahdollisuuden tarkemman arvioinnin tai ei seurata niitä.

IL LARIX PARK

Lopuksi, aina aktiivisessa hengessä, lisätään Larix-puisto, tuhatvuotinen lehtikuusi-metsä, joka muuttuu seikkailuun tarkoitetuksi metsäksi, jossa voidaan tutkia pystysuoruuden ulottuvuutta jopa kiipeämällä puiden lehtien keskellä. Voit valita yhdeksästä eritasoisesta, aikuisille ja eri ikäisille lapselle sopivasta matkareitistä, jotka päivitetään vuosittain uusilla teknisillä reiteillä. Ja sitten leikkialueet, joihin pääsee myös lapsille, missä he voivat pitää hauskaa Yepi-maskotin kanssa ja viheltää hihnapyörällä.

.

ankkuri