July 31, 2021

LOH 2021 Tokio Kanada on käyttänyt miljoonia edistykseen. Mutta tšekkiläiset koripalloilijat järkyttivät häntä

Chad Hipolito, ČTK / AP

Tietojeni mukaan kanadalaiset järjestäjät käyttivät viisi miljoonaa dollaria valmistellakseen kaiken Tokion-matkalle. He ostivat myös laudan Golden State Warriors -tiimiltä, ​​jonka Toronto voitti ainoana kanadalaisena NBA-joukkueena seitsemännessä ottelussa vuonna 2019. “330 000 dollaria vain tuodakseen heille onnea. Nämä luvut osoittavat, mitä he olivat valmiita uhraamaan sen puolesta ”, Sob kertoi CTK: lle.

Kanadalaiset kävivät läpi olympiaturnauksen ilman tappiota, kunnes välierät ottelussa Tšekin tasavallan kanssa, kun he voittivat Kreikan 97:91 ja sitten Kiinan 109: 79, he myös menivät suosikkiasemalta puolivälieriin, mikä oli kapteeni Tomáš Satoranskýn mukaan merkki heidän asetuksestaan.

Ondřej Balvín (vasemmalla) ja kanadalainen Andrew Nicholson.

Chad Hipolito, ČTK / AP

”He lämmittivät hyvin haaleasti ennen ottelua. Jopa paikalliset, joiden kanssa puhuin, kertoivat minulle, että he lähestyivät sitä yhtenä monista matkoista matkalla Tokioon ja että he vain asettaisivat toisen helmen. Siksi Tomas soitti heille kaikille ennen ottelua ja sanoi: “Katso kuinka he valmistautuvat. He eivät odota jotain vaikeaa kohdata. He eivät kunnioita voimiamme. Näytetään heille, että emme ole vain yksi monista esteistä, ja heillä on vaikeuksia. ” Sitten pelaajat alkoivat tehdä sen ”, Sob sanoi.

Tšekit? Oletko tosissasi? Kanada hengittää koripallosokkia

Sitten Kanada veti ottelussa 13 pisteen alijäämän ja dramaattisessa lopputuloksessa tasoitti viimeisten 44 sekunnin aikana 85:94: stä 94:94: iin, mutta jatkoajan aikana se ei käyttänyt viiden pisteen johtoa ja hävisi.

“Kun puhuin siitä paikallisten järjestäjien kanssa, he olivat todennäköisesti enemmän järkyttyneitä kuin pettyneitä. Jokainen heistä kuitenkin toivoi meille oikeudenmukaisesti suorituskykyä, edistymistä ja vaikka me eliminoimme heidät, he olivat uskomattoman miellyttäviä ja halukkaita. Alun perin heillä oli koko pätevyys valmiina. suurena Kanadan päivän tapahtumana, jossa oli paraateja, mutta heitä häiritsi koronavirustilanne, mikä oli heille ärsyttävää, mutta he kaikki myönsivät, että kyseisessä ottelussa oli vain yksi joukkue kentällä, koska toisen mielestä hän oli jo mukana Tokio. “, Lisäsi Sob.

KOMMENTTI: Olympiapalkinto pelaajille, jotka odottavat toisiaan, mutta voivat myös kiusata toisiaan

.

arvostelu