August 2, 2021

Valtatie 2021 -opettaja: päivitetty kartta

Ajoneuvojen keskinopeuden tunnistavien laitteiden kartta päivitettiin heinäkuussa 2021

Sen toiminta on vähentänyt moottoriteiden keskinopeutta ja kuolleisuutta. Ja periaate on yksinkertainen: se havaitsee ylinopeuden, joka on laskettu ottamalla huomioon autoilijoiden kuluva aika kulkemaan reiteillä, jotka on rajattu kahden portaalin välillä, jotka on sijoitettu vaihtelevalle etäisyydelle toisistaan. Puhumme ohjaajasta, joka on yksi tärkeimmistä moottoriteillemme asennettujen ylinopeuksien pelotteista. Mutta mihin ne on asennettu? Tähän mennessä tutorit kattavat noin 2500 kilometriä moottoriteiden verkostoa (nykyisestä noin 6000: sta). Tässä aktiiviset sijoittuvat.

A1-moottoritie

Autostrada del Sole -sovelluksessa ohjaajat ovat aktiivisia seuraavissa osioissa (sekä pohjoisella että eteläisellä ajoradalla): Santa Maria Capuavetere-Capua; Caserta Nord-Santa Maria Capuavetere; San Vittore-Cassino; Cassino-Pontecorvo; Colleferro-Valmontone; San Cesareo-Monteporzio; Gra di Romalla A1-yhteyden ja A24-yhteyden välillä; Ponzano Romano-Magliano Sabina; Magliano Sabina-Orte; Fiorenzuola-Badia; Reggio Emilia-Campegine; Campegine-Parma; Modena etelä-Modena pohjoinen; Fidenza-Fiorenzuola; Piacenza etelä-Piacenza pohjoinen; Pohjois-Piacenza-Casale; Casale-Lodi; Lodi v Milanon eteläpuolella.

A4-moottoritie

Torinossa-Triestessä tutorit ovat sen sijaan aktiivisia länteen päin seuraavilla reiteillä: San Stino-San Donà; Ospitaletto-Rovato; Rovato-Palazzolo; Palazzolo-Ponte Oglio; Oglio-Grumellon silta; Grumello-Seriate; Seriate-Bergamo; Dalmine-Capriate; Capriate-Cavenago. Sisään itäsuunnassa sen sijaan jaksoissa: Trezzo-Dalmine; Dalmine-Bergamo; Bergamo-Seriate; Seriate-Grumello; Grumello-Ponte Oglio; Oglio-Palazzolo-silta; Palazzolo-Rovato; Rovato-Ospitaletto; Cessalto-San Stino; San Stino-Portogruaro; Villesse-Redipuglia.

moottoritie a8

Toisaalta Lombard-moottoritiellä tutorit on asennettu Castellanza-Busto Arsizio -osille (pohjoiseen); sen sijaan ylöspäin Busto Arsizion ja Castellanzan sekä Castellanzan ja Origgion välillä länteen.

moottoritie a13

Bologna-Padovan opettajat ovat aktiivisia seuraavissa osioissa: pohjoiseen: Bologna Interporto-Altedo; Altedo-Ferrara etelään; Ferrara pohjois-Occhiobello; Occhiobello-Rovigo sud; Rovigo sud-Rovigo pohjoiseen; Pohjois-Rovigo-Boara; Boara-Monselice; Monselice-Terme Euganee; Terme Euganee-Padova. Sisään etelän suuntaan sen sijaan tutorit, jotka toimivat Padovan teollisuusalueella – Padovan eteläosissa Terme Euganee-Monselice; Pohjois-Rovigo-etelä-Rovigo; Rovigo sud-Occhiobello; Ferrara pohjoiseen-Ferrara etelään; Ferrara etelä-Altedo.

Valtatie a14

Bologna-Bari-Taranto -opettajat aktiivisina seuraavilla reiteillä. Pohjoinen suunta: Bari pohjois-Bitonto; Andria Barletta-Canosa; Canosa-liitäntä A16-A14; yhteys A16-A14-Cerignola itään; Itä-Cerignola-Foggian teollisuusalue; Foggian teollisuusalue – Foggian pohjoinen haara; Foggian pohjoinen haara – San Severo; San Severo-Poggio Imperiale; Ortona-Pescara etelään; Rubicone Valley-Cesena; Forlì-Faenza; Faenza-etelä-Ravenna-yhteys; Ravenna pohjois-Imola-yhteys; Imola-Castel San Pietro; Castel San Pietro-San Lazzaro; Casalecchio-Borgo Panigale -haaran yhteys. Sisään etelän suuntaan sen sijaan ohjaajat ovat aktiivisia seuraavissa osioissa: Bolognan reittiliikenteen ohj. San Lazzaro; Faenza-Forlì; Castel San Pietro-Imola; Cesena-Valle del Rubicone; Rubicone Valley-Rimini; Pescara etelä-Ortona; San Severo-Foggia; Foggia-Foggia -teollisuusalue; Foggia-teollisuusalue-Cerignola; Cerignola-liitäntä A16-A14; liitäntä A16-A14-Canosa; Canosa-Andria Barletta; Trani-Molfetta; Molfetta-Bitonto; Bitonto-Bari pohjoiseen.

nordovest: A5, a7, a26

Sen A5 ohjaaja on aktiivinen Mont Blancin tunnelissa molempiin suuntiin. Sen A7 Milano-Genova Busalla ja Ronco Scrivia sekä Ronco Scrivia ja Isola del Cantone (pohjoiseen), Busalla ja Bolzaneto (etelään) välillä. A10-moottoritiellä Celle Liguren ja Albisolan välillä (molempiin suuntiin). Sen A26 sen sijaan välillä Masone ja Broglio ja välillä Ovada ja Predosa (pohjoiseen), ja välillä Predosa ja Ovada ja Masone ja Massimorisso etelään.

koilliseen: kohdissa 28 ja a23

Tutorit ovat myös päällä A28 Azzano Decimo ja Villotta (etelässä); päällä A23 Udinen pohjoisen ja Gemonan välillä ja Gemonan ja Carnian (pohjoiseen), Gemonan ja Udinen välillä pohjoiseen sekä Udinen etelän ja A23-A4-navan (etelään) välillä.

etelässä: a16, a30, a56, a2

Sen A16 opettajat aktiivisesti Monteforte ja Baiano (länteen) ja Monteforte ja Avellino länteen (itään). Sen A30 pohjoiseen Salerno San Severinon ja Nocera Paganin, Sarnon ja Palma Campanian sekä Nola ja A30-A1-yhteyden välillä; eteläsuunnassa A30-A1-yhteyden ja Nola, A30-A16 -yhteyden ja Palma Campanian välillä Sarnon ja Nocera Paganin välillä. Sen A56 länteen Maltan Corso ja Capodimonte, Camadoli ja Vomero, Fuorigrotta ja Agnano, Solfatara ja Arco Felice välillä; itään Arco Felice ja Astroni, Solfatara ja Agnano, Agnano ja Fuorigrotta, Arenella ja Capodimonte välillä. Sen A2 Autostrada del Mediterraneo (entinen Salerno-Reggio Calabria) Vergilius-järjestelmä saapuu sekä pohjoiseen että etelään ajoradalle Salernon risteysten ja Sicignano-Potenza risteyksen välillä.

.

Katso tämä