July 28, 2021

veroviranomaiset seuraavat myös nostoja

Varo pankkiautomaattien nostoja ja säästöjäsi. Joissakin tapauksissa on olemassa vaara, että veroviranomaiset kiinnittävät tietämättään huomion. Tässä on, mitä sinun tarvitsee tietää siitä.

Bancomat (Kuvalähde: verkko)

Viimeistä leimasi koronaviruksen vaikutus, joka toi mukanaan kielteisiä vaikutuksia sekä sosiaalisen näkökulman että halpa. Valitettavasti monet perheet kamppailevat vakavan finanssikriisin kanssa niin paljon, että noin 830 000 vanhempaa on päättänyt luopua lasten hoidostanimenomaan, jotta perhebudjettia ei pahenneta entisestään. Aloittaen ravinnosta aina päivittäisiin tarpeisiin, toisaalta on monta kertaa, että joudumme panemaan kätemme lompakkoon, maksamaan tuotteestamme tai palveluksestamme mieltymyksemme mukaan.

Itse yksinkertaiset toiminnot, jotka joissakin tapauksissa lopulta herättävät Verottaa. Toisaalta Pankkiautomaatti maksujen jäljitettävyyteen. Samaan aikaan monet ihmettelevät, onko minä nostot ne voivat lopulta herättää veroviranomaisten huomion. Vastaus on myöntävä, koska nämä ovat liikkeitä, jotka pystyvät tarjoamaan hyödyllistä tietoa veropetosten torjunnassa.

LUE MYÖS >>> Vauvan bonus jopa 2300 euroa: miten se toimii ja kenelle se kuuluu

Pankkiautomaatit, varokaa nostoja: tämä on mitä sinun tarvitsee tietää

Pankkiautomaattien peruutusmaksu (kuvalähde: verkko)

Kuten jo mainittiin, markkinoilta vetäminen Pankkiautomaatti heitä pidetään nyt tärkeänä liittolaisena veropetosten torjunnassa. Jotkut epäilyttävät liikkeet saattavat itse asiassa herättää veroviranomaisten huomion, minkä vuoksi veroviranomaiset ryhtyvät toimiin tilapäisten tarkastusten suorittamiseksi.

Ne, joilla on aliiketoimintaa, joten käteisnostot ovat aina veroviraston valvonnassa. Erityisesti se on i yli 10 tuhatta euroa kuukaudessa, vaikka se olisi jaettu useisiin operaatioihin. Tämä johtuu siitä, että veroviranomaisten on tarkistettava, onko tapahtunut laitonta toimintaa, kuten kierrätys rahasta.

Ne, jotka eivät nosta rahaa, ovat myös veroviranomaisten kohteena. Tässä tapauksessa itse asiassa säästömittari, jossa veroviranomaiset ihmettelevät, kuinka henkilö voi elää käyttämättä rahaa.

LUE MYÖS >>> Vaihtotili, kuinka paljon rahaa voit pitää tilillä ilman riskiä: mitä sinun on tiedettävä

Toinen erittäin hyödyllinen työkalu on sitten voittomittari, joka tulee esiin, kun maksut suoritetaan Posin kautta tulomittariMuista, että sen avulla voit ymmärtää henkilön elintason ja verrata sitä hänen veroilmoitukseensa. Jos veronmaksaja käyttää yli 20% tosiasiallisesti ansaitusta, tässä on se, että Inland Revenue voisi pyytää selvennystä asiasta.

uutinen