August 2, 2021

Wimbledon, Sky-levy pelaa Grand Slam l Sky Sport -turnauksessa

Sky-näytelmiä palkita rikkaat tennikselle omistettu ohjelmointi joka tällä viikolla lähettää Wimbledon on uusi Sky Sport -tenniskanava (205), Sky Sport One ja muille Sky-kanavat omistettu Lontoon turnaukselle.

Tulokset Italialaiset kihloissa eilen neljännesvälierissä: erityisesti ottelu Roger Federer e Lorenzo Sonego, elää malmi 18 Sky Sport Tennis, Sky Sport Uno ja Sky Wimbledon 1, seurasi Keskimäärin 267 tuhatta katsojaa kanssa 920 tuhatta ainutlaatuista katsojaa, kun taas voitto Matteo Berrettini vastaan Il’ja Ivaška, elää malmi 12 Sky Sport Tennis, Sky Sport Uno ja Sky Wimbledon 5, on nähnyt Keskimäärin 140 tuhatta katsojaa kanssa 475 tuhatta ainutlaatuista yhteyttä.

Koko päivän ajan Wimbledonin live-tennis oli keskimääräinen yleisö 170 tuhatta katsojaa ja sen jälkeen Miljoona 200 tuhatta ainutlaatuiset katsojat.

Sky Sport Tennis -tapahtumia

lue myösLiian paljon Federeria Sonegolle: Kuningas lentää neljännekseen

Tähän mennessä positiivinen kaste uusi Sky Sport Tennis, tennikselle omistettu kanava alussa Wimbledonin kanssa, syntynyt kertomaan tarinoita suurista mestareista ja Italian tenniksen kultaisesta hetkestä – 10 urheilijan kanssa 100 parhaan joukossa – mikä kiehtoo ja innostaa yleisöä yhä enemmän. Wimbledonin jälkeen se alkaa uudelleen muilla hienoilla tapahtumilla, kuten ATP Masters 1000 (kaikki Sky Sport Tennis -sivustolla) – kaikkein odotetuimpiin, Nitto ATP-finaalit, joka järjestetään Italiassa Torinossa. Unohtamatta World Padel Tour 2021, kaiken tämän urheilun parhaan kanssa, joka ajaa italialaiset hulluiksi.

Wimbledon on Sky: puolivälieristä finaaliin

Samaan aikaan Wimbledonille omistettu Sky Sport -ohjelma jatkuu tänään ja lähipäivinä puolivälierä (huomenna Matteo Berrettini haastaa kanadalaisen Félix Auger-Aliassimein). Perjantai on päivä miesten välierät (Klo 14 ja 17) odottaen turnauksen voittajien ilmoittamista viikonloppuna: Lauantai 10. heinäkuuta klo 15 naisten kaksinpelin finaali ja klo 17.30 miesten ja naisten kaksinpelin finaalit. Sunnuntai 11. heinäkuutalopulta klo 15, miesten turnauksen viimeinen katselu suorana Sky Sport Tennis- ja Sky Sport Uno -kanavilla.

.

Piipahda näille tyypeille