August 1, 2021

Uusi traileri paljastaa PS5 Director’s Cutin julkaisun

Sony ilmoitti yksinomaan PlayStation 5: lle julkaistavan ”Death Stranding: Director’s Cut” -lehden julkaisupäivän uudella trailerilla. Tätä varten toimintaseikkailua ei vain muuteta teknisesti, vaan sitä laajennetaan myös sisällöltään.

”Death Stranding: Director’s Cut” -julkaisun jälkeen jo Summer Game Festival 2021: n avajaistilaisuudessa ilmoitti tänään seurasi uusi PS5-pelin traileri, joka paljasti otsikon julkaisupäivän. Kuten aina, voit katsoa videon, joka on hieman yli kaksi minuuttia pitkä, jäljempänä artikkelissa.

Death Stranding: Director’s Cut julkaistaan ​​syyskuussa tonnia extroja

Kun peli julkaistiin PlayStation 4: lle marraskuussa 2019, PS5-pelaajat voivat odottaa teknisiä parannuksia. Peli saa todellisen remasteroidun version, jonka pitäisi hyötyä Sonyn uuden sukupolven konsolin tehokkaammasta laitteistosta.

Kuten otsikkolisäys jo paljastaa, “Death Stranding: Director’s Cut” on paljon muutakin kuin vain teknisesti päivitetty versio alkuperäisestä pelistä. Paketti sisältää useita uusia sisältöjä, joita ei vielä ollut mukana pelin PS4-versiossa. Näihin kuuluu joitain uusia esineitä, kuten katapultti ja exoskeleton, joiden pitäisi helpottaa työtäsi kuriirina.

Lisäksi mukana on uusia aseita, joita päähenkilö Sam Porter Bridges varmasti pystyy käyttämään. Tunnettujen vastustajien lisäksi traileri lupaa myös uusia taisteluita. PS4-alkuperäiskappaleen faneille pitäisi kuitenkin olla erityisen mielenkiintoista, että “Director’s Cut” sisältää myös uusia tarinatehtäviä. Traileri ei vielä paljastanut lisätietoja tästä erityisestä sisällöstä.

Aihe: Hideo Kojima: Death Stranding -sovelluksen luoja kertoo uudesta projektistaan

Mutta nyt tiedetään, kun “Death Stranding: Director’s Cut” ilmestyy kauppoihin. Toimintaseikkailun teknisesti uudistettu ja laajennettu versio julkaistaan ​​24. syyskuuta 2021 yksinomaan PlayStation 5: lle.

Mikä on mielipiteesi uudesta “Death Stranding: Director’s Cut” -trailerista?

Lisää uutisia Death Strandingista.

Linkit Amazoniin, Media Marktiin, Saturnukseen ja joihinkin muihin jälleenmyyjiin ovat yleensä tytäryhtiölinkkejä. Kun teemme ostoksen, saamme pienen palkkion, jonka avulla voimme rahoittaa sivua, jota voidaan käyttää ilmaiseksi. Sinulla ei ole haittoja.

kokeile tätä sivustoa