August 2, 2021

Eurooppalaiset, Italia-Englanti: kaikki finaalin haasteet

Sininen juhla Wembleyssä: Toivossa se toistetaan sunnuntaina.

Englanti pelaa kotona: se voi olla etu mutta myös taakka. Hän hyökkää kuin Azzurri, asettamalla kolmen, kaksi keskikenttää ja yksi lisättäväksi, ja hänellä on voimansa Sterlingissä, joka luo mahdollisuuksia vasemmalla puolella kuten Insigne. Hän näyttää haavoittuvammalta puolustukselta, koska Pickford ei ole kovin varma, mutta hänellä on all-out Kane ja kaikkien aikojen suurin mahdollisuus. Pelottelemme heitä, voimme tehdä sen: ehkä Espanja oli huonompi ja Tanska olisi ollut parempi. Mutta se on aina lopullinen…

Haasteet

Chiellini, pidä silmällä uudestisyntynyttä Kaneä

Historiallisesti Englanti on aina meille parempi. Emme ole koskaan kärsineet niin paljon kuin espanjalaisia ​​vastaan, vaikka turnausvertailut ovatkin melko harvinaisia ​​(ja eduksi). Mutta on myös totta, että britit eivät ole olleet niin kilpailukykyisiä vuodesta 66 lähtien. Niiden avulla voimme varmasti löytää pelimme uudelleen, sen, jonka Espanja kielsi vielä paremmalla keskikentällä kosketusten, voimakkuuden ja syöttöjen suhteen. Olemme taitavampaa dribblingissä, meillä on enemmän ideoita, mutta meidän on löydettävä paras Verratti. Kuitenkin myös he pelaavat nelikätisesti, kuten Espanja, ja siksi ei ole helppoa yllättää heitä ylivoimaisessa hyökkäyksessä tai toivoa, että ulkopuoliset pelaajat lasketaan, jolloin trokaari jää meidän käsissämme. Spinazzolan poissaolo vaikeuttaa elämäämme. Ja sitten on Wembleyn tekijä. Jos pelaisimme Olimpicossa, fanien työntö olisi meille ylimääräinen mies, sunnuntaina olemme vähemmistössä. Mutta se voi myös olla taakka Southgate-miehille, jotka ymmärtävät, että heillä on mahdollisuus elämään: kotifinaalia ei toisteta niin helposti. Suosikeista. Jalkapallo palaa kotiin, totta, mutta se on voittanut vain yhden maailmancupin: Italialla, Saksalla, Espanjalla ja Ranskalla on selvästi ylivoimainen historia maajoukkueista puhuen. Brittiläisistä sopivin on Sterling, mutta symboli on Harry Kane. Hän aloitti erittäin huonosti, kasvoi samanaikaisesti joukkueen tietoisuuden kasvun kanssa, hän teki maalin Saksassa, Sveitsissä, Tanskassa. Lukakun ja Moratan jälkeen Chiellinin (ja tietysti Bonuccin) kolmas suuri keskushyökkääjä. Tiedämme kuinka se tehdään, pikemminkin on valitettavaa, että jos meillä olisi yksi näistä kolmesta, kuka tietää missä olisimme.

Hyökkäyksessä

Di Lorenzo Super Sterlingiä vastaan

Me kärsimme enemmän oikealla, varma: Sterling, hyökkääjien hyökkäävin, hyökkää Di Lorenzoon nopeasti, melkein enemmän kuin Kane, joka palaa nyt toimimaan pankkina ja osoittaa sitten alueen saamaan minkä tahansa ristin. Sterling on Englannin paras, hän veti joukkueensa ryhmävaiheeseen ja nyt, kun Southgate on löytänyt Sakan juoksun ja syvyyden toiselta puolelta, siivet ovat pelottavia. Hänen takanaan Shaw ei ole Spinazzola, mutta hän auttaa häntä hyvin. Sininen laituri ei ole koskaan pettynyt, yhtäkkiä katapultoitunut joukkueeseen Florenzin loukkaantumisen takia ja on pääsemässä täydellisen puolustajan rooliin. Mutta hän kamppaili belgialaisen Dokun tippumisesta “rigorino” -kekseliäisyydestä asti. Sterling ei ole niin räjähtävä, mutta hänellä on enemmän kokemusta ja perustellumpi, terävämpi, vaarallisempi liike. Myös eilen maali / oma maali ja rangaistus. Käsi Di Lorenzolle tulee välttämättä Chiesalta, joka kutsutaan bändin kaksoistöiksi tulkittavaksi ahkerammin kuin aikaisemmin. Sitten Bonucci laajenee – Espanjaa vastaan ​​hän kaksinkertaisti Ferran Torresin, Pedrin ja Jordi Alban – jättäen Kane Chiellinin hoitoon. Barellan on myös pysyttävä alueella, kun olemme puolustusvaiheessa. Luonnollisesti osastojen väliset etäisyydet on vähennettävä minimiin. Toisaalta Emerson on jo selittänyt Espanjaa vastaan, että hänen hyökkäyksensä ovat episodisempia kuin Spinazzolan hyökkäykset, erilaiset jalat ja hengitys. Menetämme jotain hyökkäyksessä, mutta ehkä tasapainotamme enemmän puolustuksessa. Kun Englanti hyökkää voimaan, meidät suojataan. Ainoastaan ​​Espanja sai meidät vapisemaan, kaikissa muissa haasteissa kaikilla harvoilla riskeillä.

Keskellä

Verratti-Barella vs. Rice-Philips

Englannilla on mukava keskikenttä. Ei kuten espanjalainen, mutta on. Muistatko, kun puhuimme brittiläisestä pystysuorasta jalkapallosta, kaikista kentistä hypätä keskelle ja heittää eteenpäin? Vanha norjalainen valmentaja “Drillo” Olsen ilmoitti olevansa tämän järjestelmän seuraaja, jonka avulla hän pääsi tavoitteeseen aikaisin. No, se ei ole enää tapaus. Suuri keskikenttäpelaaja Lampardista Gerrardiin Scholesiin on muuttanut näkökulmaansa. Tänään Englannissa ei ole Pirloa tai Modricia, mutta Southgate on luonut hyvin tiukan, fyysisen, voimakkaan, usein hallitsevan parin. Epäsymmetrinen viiva kahdesta: yleensä riisi menee oikealle, joka laajenee suuntaan (kuten vasemmalla oleva Sassuolon Locatelli); hänen sivussaan Phillips, vähemmän geometrinen, mutta pystysuorempi. Vaikuttava hänen debyyttinsä Kroatian kanssa, läpikulkijoiden ja 10 pisteen visioiden kanssa, hän säilytti korkean tason koko turnauksen ajan. Ja lopuksi Mount, yksi bluesista, erinomainen linjojen välillä ja uudelleenkäynnistyksissä. Jos Espanja oli vaakasuora, Englanti on pystysuorempi keskellä. Parempi meille, kunhan löydämme keskikentän. Riisin tulisi ottaa Verratti haltuunsa, vaikka tämä estää häntä laajentamasta valikoimaa liikaa. Phillipsin ja Barellan (elleivät Mancinin uutiset) pitäisi ylittää toisella puolella: he ovat kaksi lisäyksestä, rodusta, taistelusta, aggressiosta. Espanjan kanssa nähdyt Barella ja Verratti todennäköisesti luopuvat, toivottavasti kilpailijan keskikenttäpelaaja loi sähkökatkon. Jorginho on perustavanlaatuinen, joka on pitänyt Italian jaloillaan luovuttamatta palloa tai tuumaa: hänellä on Chelsea-kaveriaan, Mountia vastaan, voimakkaampi ja kokeneempi kuin Pedri, vähemmän pelintekijä. Mutta Jorginho tuntee hänet parhaiten.

Omaisuus, toinen mahdollisuus. Mutta siellä on Maguire

Chiellini ja Bonucci pelaavat erinomaista turnausta, mutta Englannissa keskuspari Stones-Maguire ei leikkiä. Varsinkin Maguire saapui poikkeuksellisessa fyysisessä kunnossa, hän on aggressiivinen, usein erittäin pitkä hyökkäyksen tueksi, ja hän meni myös pisteytymään pään kanssa. Nopeuden vuoksi hänen pitäisi olla yksi, joka merkitsee Immobileä, ja Stones kaksinkertaistuu. Saksa selitti kuitenkin, että englantilaiselle pariskunnalle voidaan hyökätä, kun tilat ovat leveät ja syvyys: jos voimme saada heidät nousemaan ja jos ulkopuoliset hyökkäävät synkronisesti pakottaen heitä laajentumaan, keskellä on tilaa liukastua sisään. Englanti ei aloita hyökkäyksessä holtittomasti, mutta yleensä pysyy korkealla: tämä tuntuu työstä Immobilelle, joka Espanjan kanssa, missä voimme hyödyntää suotuisaa tilannetta, olemme kiinni ja käynnistämme uudelleen. Sen sijaan hän oli jälleen epätarkka ja erittäin antelias, kykenevä valaisemaan tukea ja vakavan virheen. Kun se ilmestyi, Insigne ”fake 9” vei syvyyden, kun taas Belotti näytti fyysisesti olevan vielä jäljessä (hän ​​korvasi kylmyyden paikasta). Lyhyesti sanottuna hänen pitäisi silti pelata. Berardi-Insigne-Chiesa-trio oli mielenkiintoinen muunnelma aiheesta, melkein paluu alkuaikojen “pyörivään” tridentiin Bernardeschin kanssa Berardin sijasta. Se ei tunnu varhaiselta peliratkaisulta, mutta tarvittaessa Berardi voisi olla hyödyllisempi keskellä kuin laidalla: hänellä on syvyys, vetovoima paremmin kuin Immobile, hän tietää kuinka aloittaa nopeasti ja Insigne ja Chiesa pysyisivät ensisijaisilla puolilla. Vielä yksi vaihtoehto, kun otetaan huomioon, että Raspadori pysyy toistaiseksi katsomossa.

Olemme hulluja, voittaa Italian kanssa! Vain EM-kisojen viimeisissä vaiheissa pääset käyttämään tarjousta, jota ei ole koskaan ennen nähty: Gazzetta-sanomalehden digitaalinen painos ensimmäistä kertaa hintaan 2,99 € / kk 12 kuukauden ajan! Eikä siinä kaikki, lisäksi ilmainen vuotuinen tilaus, jonka voit antaa kenelle haluat. Aktivoi nyt!

.

Opi tämä täällä nyt