August 4, 2021

Eurooppalaiset, Pessina ja sininen taika: kerma croissanteja, lasillinen viiniä ja …

Espanjan jälkeisestä taustasta finaalin unelmaan: sinisen keskikenttäpelaajan sanat Instagramissa

Kaikki yhdessä. Kuorojen välillä lämpimiä croissanteja, lasillinen viiniä ystävien kanssa. Jos Italia on finaalissa ja sunnuntaina he pelaavat tittelin Englannin kanssa, se on myös tästä syystä, koska ryhmä, yhdessä pelaaminen, toisilleen, ei ole tyhjä sana, vaan todellisuus. Matteo Pessina selitti sen hyvin Instagramissa, joka on Mancinin maajoukkueen manifesti. ”Lokikirja, jakso 4. Hyvä päiväkirja, nämä ovat olleet kiireisiä päiviä. Mennään järjestyksessä. Espanjaa vastaan ​​se oli todella kova. Tuo herrasmies Luis Enriquen ja hänen poikiensa isolla S-kirjaimella aiheutti meille todella ongelmia. Mutta ryhmämme korotetaan näissä otteluissa. Kärsimme ja taistelimme veljinä 120 minuuttia. Ja sitten rangaistukset. Tuossa sinisessä lumivyöryssä, joka valtasi Jorginhon, oli kaikkea: tunteita, ylpeyttä, nälkää, iloa ja rohkeutta. Lyhyesti sanottuna meidän italialaisten henki.

Kotiinpaluu

Pessina paljastaa taustan, kertoo mitä ei näy televisiossa. “Paluu Covercianoon oli tavalliseen tapaan erityinen: kello 5 aamulla halausten ja laulun välillä keuhkojensa yläpuolella, Covercianossa kotona oleva Berna sai meidät löytämään mukavia tarjottimia kerma-croissanteista! Joten menimme nukkumaan täynnä vatsa ja sydän täynnä tunteita. Ja sitten, kuten nyt on tapana, seuraavana päivänä pelin jälkeen Loca ja minä menimme Baren huoneeseen, joka on loistava viiniasiantuntija, maistelemaan lasillisen viiniä ja keskustelemaan ystävien kanssa! Mielestäni tämä on tämän maajoukkueen suuri salaisuus: olemme 26 ystävää, monet ovat pelanneet yhdessä nuorten maajoukkueiden jälkeen ja olemme todella joukko kavereita, jotka rakastavat pitää hauskaa, nauraa, vitsi, olla yhdessä. Tämän upean ratsastuksen viimeinen teko tapahtuu sunnuntaina. Haluaisin kertoa teille, että se on jo kunnossa, että olemme onnellisia, vaikka se menee. Mutta tämä eurooppalainen opetti minulle, että haaveileminen on tärkeää elämässä. Ja unelmamme on voittaa. Kentällä he menevät 11. Mutta sunnuntaina on 60 miljoonaa taistelemaan, hikoilemaan, kärsimään ja työntämään pallo verkkoon. Ja me italialaiset eivät pelkää ketään !!! ”. Kaikki yhdessä. Oikeasti.

.

Lue, mitä hän sanoi