August 2, 2021

Grillo soittaa M5s-ministereille (puhelun jälkeen Draghilla): Näin syntyi oikeudenmukaisuuden käänne – Exclusive

Silti takaaja, tekemään seinä Mario Draghi. Vielä Beppe Grillo, pääministerin valvontajumalana. Viiden tähden liikkeen johtavien lähteiden mukaan Grillo väitettiin puhuneen neljä liikkeen ministeriä saada heidät äänestämään Jep ministerin oikeuslaitoksen uudistamiseen Marta Cartabia, joka todella vääristää resepti entisen oikeusministerin 5Stelle Alfonso Bonafede.

Hieman ennen kello 17.00 pidettyä ministerineuvostoa liike oli suuntautunut pidättäytyä. Tämä oli osoittanut kahden jaoston johtajat, ja tämä oli myös linja, jonka valtuuskunnan päällikkö, maatalousministeri Stefano Patuanelli, vakuuttunut tarpeesta antaa poliittinen signaali M5S-toteemipylväällä. Sitten jotain muuttui, kun uudet neuvottelut tekstistä käytiin neljän ministerin välillä, Draghi e Cartabia, mikä johti CDM: n lykkäämiseen melkein kahdella tunnilla. Mutta sen mukaan, mikä näyttää Tehty, punnita se olisi ollut Grillon väliintulo. Liikkui Draghi itse, joka oli ottanut yhteyttä häneen päivän aikana.

Varmasti ei uusi, koska kuukausia sitten se oli pitkä puhelu takaajan ja Venäjän entisen presidentin välillä EKP, paljastanut Tehty, vakuuttamaan Grillo, että M5S: n on tuettava hänen hallitustaan. Kaksi jatkoivat puhumista satunnaisesti. Ja hänen hallituksessaan uuden käyrän edessä pääministeri olisi toistanut kortin uudelleen Varmistaa. Valmiina käyttämään vaikutusvaltaansa uudelleen Aasian ministerien työntämiseksi 5Stars sanoa kyllä. Valinta, joka on repinyt jo jaetun liikkeen. Mutta Grillo oli ja pysyy linjalla, että M5S: n pitäisi pysyä tässä johtajassa. Mihin hintaan tahansa.

lue lisää