August 2, 2021

Haasta Donnarumma-Navas, sillä Paris Saint-Germain hoitaa sen

Costa Rican maalivahti ei aio antaa entiselle Rossonerille vihreää valoa myös erityisen ystävän tuen ansiosta.

Hän ei anna alennuksia, Keylor Navas. PSG: n virtojen välissä oleva 34-vuotias Costa Rican on valmis haastamaan 22-vuotiaan Gianluigi Donnarumman säilyttämään paikkansa kaikesta huolimatta. Ja ehkä viimeisimmän Sergio Ramosin tuella, jonka kanssa hän on ollut hyvin lähellä Real Madridin päivistä lähtien. Hän selittää sen Joukkue tänään korostaen kuitenkin, että lopullinen päätös on valmentaja Mauricio Pochettinon tehtävä. Klubin on sitten ohennettava osasto, jolla on yhdeksän maalivahtia, joilla on epävarma kohtalo.

Häät

Joka tapauksessa Donnarumma on saamassa suosiota, kiitos eurooppalaisten päähenkilönä. Uutisena 10 miljoonan viisivuotisesta sopimuksesta fanien ja paikallisen median keskuudessa oli ilmaantunut tietty skeptisyys. Ratkaisevat säästöt Italian kanssa ovat kääntäneet suuntauksen ja ajatus on nyt saamassa jalansijaa, että hän voi myös vakiinnuttaa itsensä PSG: n ensimmäiseksi maalivahdiksi. Mutta entisen Rossonerin on käsiteltävä Navasin päättäväisyyttä pitää itsensä ensimmäisenä vaihtoehtona.

Entinen Real Madrid, toinen Joukkue, hän oli alun perin ajatellut vaihtaa joukkueita, mutta nyt hän aikoo pelata kaikki korttinsa pukuhuoneen tuen ansiosta, jossa hän on yksi johtajista. Ja mihin Ramos myös saapui, jonka kanssa hän voitti kolme Mestarien liigaa. Sanomalehti muistuttaa, että espanjalainen vietti osan kuherruskuukaudestaan ​​kaukaisen puolustajan kotona Etelä-Amerikassa.

Paidat

Valinnan tekee Pochettino, joukkueen ruorimies, jonka täytyy järjestää pylväiden välinen järjestys: Yhteensä on vähintään yhdeksän maalivahtia. Donnarumman ja Navasin jälkeen on itse asiassa Rico, teoriassa toinen, mutta joka pakotettuna siirtymään alaspäin voisi pyytää myyntiin. Areola, joka on saanut uuden lainan Fulhamissa, haluaa pysyä Valioliigassa, ja myös Celta Vigo pitää siitä. Ongelma on 8,4 miljoonan bruttopalkka. Kolmas, 30-vuotias Letellier, joka on vahvistettu uudeksi vuodeksi, on edelleen käytettävissä, kun taas nuoret Bulka (21) ja Innocent (20) haluavat pelata, ja heidät lainataan, ehkä heidän palkkansa. Äskettäin ammattilaisen ohittaneen 18-vuotiaan ja lupaavan italialaisen Franchin kanssa on myös samanikäinen Lavallée, joka on juuri otettu Lillalta, mutta tarkoitettu Primaveraan (Randriamamyn kanssa). Vaikka 34-vuotias Navas, joka uudistettiin huhtikuussa vuoteen 2024, on jo töissä yrittäessään pitää paitansa tiukana aloittajana.

.

Hänen kommenttinsa on täällä