August 3, 2021

McGregor vs Poirier, UFC 264: konferenssi ja mistä nähdä kortti

‘tapaaminen

Vaikuttaa siltä, ​​että McGregor ymmärsi, että paha poika mediassa maksaa paremmin ja jatkoi sen tekemistä ikään kuin huonommin kuin vuonna 2016. Tuolloin hän oli tosiasiallisesti kahdeksankulmion hirviö, joka pystyi voittamaan vähemmän kuin vuosi. kaksi vyötä kahdessa eri kategoriassa. Nyt, kun he muistuttivat häntä konferenssissa, “koska Obama oli presidentti, olet voittanut vain kerran”. Lyhyesti sanottuna bassorumpu ei nouse kahdeksankulmioon, varsinkin sellaista vastaan, joka on läpäisemätön Poirierin kaltaisille mielipeleille. He pyysivät Khabib Nurmagomedovilta ennustetta, ja esiin tullut lause lausuu kaiken: ”Jos se päättyy ensimmäisellä kierroksella, McGregor voittaa. Jos hän ei pääse ensimmäiseen, Poirier voittaa ”. Käännös: McGregor tekee parhaiten on käyttää nopeita, nopeita laukauksiaan, hyökätä, löytää tilaa muiden käsineiden väliltä, ​​kun hän on viileä ja nopea ja voi yllättää. Mutta hänen on oltava reaktiivinen ja hänellä on oltava oikeat tilat, koska pelaamalla puhdasta nyrkkeilyä kuten tammikuussa, aika on loppumassa ja jalka on auki. Ja Poirier, joka on täydellinen taistelija sekä hieno hyökkääjä, tietää sen hyvin. McGregor aloittaa vedonlyönnin takana, eikä hänellä ole koskaan ennen vesistöä: jos hän voittaa, hän voi rauhallisesti ehdottaa itsensä kevyen tittelin haastajaksi, on muitakin, jotka tassut (Dariush, Makhachev) olla kenenkään vaikea vastustaa, mestari Oliveira ensin. Se olisi todellinen signaali siitä, että kuningas on palannut ja että tehdäkseen sen kuten Rocky Balboa, hän meni harjoittelemaan kuntosalille Apollo Creedin kaltaisen kanssa. Jos hän häviää, niin … se olisi kolmas neljästä tappiosta kolmen vuoden aikana, mikä heittäisi normaalin taistelijan taakse. Mutta McGregorilla hänen luomallaan vaunulla (“En ole liikemies, olen liike”) ei ole varaa takana.

ALUSTAVA

Medi Amedovski (Mac) vs Hu (Cin); Moskova Zhumagulov (Kaz) vs Rivera (Yhdysvallat); Medi Akhmedov (Venäjä) vs Tavares (Yhdysvallat); Moskovan naiset Maia (rintaliivit) vs silmä (Yhdysvallat); Medi Du Plessis (Saf) vs Giles (Yhdysvallat); Welter Hall (Yhdysvallat) vs Topuria (Geo); Welter Hinta (Yhdysvallat) vs Pereira (rintaliivit); Welter Griffin (Yhdysvallat) – Condit (Yhdysvallat)

PÄÄKORTTI

Gallo O’Malley (Yhdysvallat) – Moutinho (Yhdysvallat); Kukko naiset Aldana (Mes) vs. Kunitskaja (Venäjä); Maksimi Tuivasa (Nzl) – Hardy (Yhdysvallat); Welter Burns (rintaliivit) vs Thompson (Yhdysvallat); Kevyt Poirier (Yhdysvallat) – McGregor (Irl)

.

selaa tätä sivustoa