July 31, 2021

NBA-finaalit, Phoenix Suns-Milwaukee Bucks 118-108 gara-2: ssa

Suns 2-0 sarjassa tittelin jälkeen 118-108 toisessa pelissä huolimatta kreikkalaisen 42 pistettä

Milwaukeen ehdottomasti tilallinen ja toisinaan jopa liikkuva Antetokounmpo ei riitä. Kreikkalainen saa Middleton-Holiday-pariskunnalta liian vähän tukea hyökkäävällä tasolla, joten Bucksin on luovuttava Sunsille, jotka voittavat pelin 2 118-108 ja menevät 2-0 sarjassa. Giannis tekee suuren äänen alueella, osoittaa erittäin hyvää liikkuvuutta vain yhdeksän päivää tuhoisan loukkaantumisen jälkeen ja lopulta 42 pisteellä ja 12 levypallolla, mutta Devin Booker hymyilee (31 pistettä 7/12 pitkältä matkalta) ja Chris Paul (23 pistettä ja kahdeksan syöttöä).

Pako

Bucksin tavoite ykkönen, hidastaa Sunsin noutoa, valmentaja Budenholzer yrittää Holidayin siirtymistä Chris Pauliin ja ottelun ensimmäiset minuutit näyttävät sopivan Milwaukeen valmentajan kanssa. Giannis tuntee itsensä maalatulla alueella, vieraat pelaavat paremmin, mutta Phoenix pysyy kolmoisten takana. Uskomatonta, että Sunsin ensimmäinen kahden pisteen maalitavoite tuli kahdeksan minuutin kuluttua tavallisella CP3: n keskipitkällä laukauksella. Bucks puolestaan ​​tekee maalin alhaalta, mutta ensimmäisen vuosineljänneksen lopussa he ovat vain kolme pistettä edellä, kun Phoenix ampui 8/14 kaukaa ja vain 1/9 kahdesta. Kaikki muuttuu radikaalisti toisella vuosineljänneksellä. Middleton ja Holiday eivät anna vähimmäispanosta hyökkäävällä tasolla, Bridges, Booker ja Paul sen sijaan nostavat vauhtia, Suns alkaa pyörittää palloa erittäin hyvin kehällä ja löytää siten erinomaisia ​​laukauksia sarjasta. Phoenix Suns Arenasta tulee bedlam ja isännät ottavat ottelun ohjat, Milwaukee tulee liian ennakoitavissa hyökkäyksessä, Phoenix kiittää ja sijoittaa kiihtyvyyden toisen vuosineljänneksen loppupuolella saavuttaen loput 56-45.

giannis-näyttely

Pariskunta Holiday-Middleton ensimmäisellä puoliskolla päättyy huonolla 5/24 kentältä, Giannis ei voi tehdä kaikkea yksin ja Bucks siirtyy siten vaihtovirtaan hyökkäyksessä. Antetokounmpo tajuaa, että hänen on asetettava turbo paikalleen, kun joukkuetoverinsa eivät auta häntä tarpeeksi hyökkäyksessä, ja kolmannella neljänneksellä Milwaukee tulee yhden miehen näyttelyksi. Ayton tekee mitä voi, mutta kun kreikkalainen hyökkää koriin, hänestä tulee täysin puolustamaton. Milwaukee on pudonnut edes 15: llä ja palaa peliin kahden kerran Mvp: n näytelmillä. Devin Booker ei aio jättää näyttämöä Giannikselle ja yrittää työntää Mike Budenholzerin joukkonsa kehoillaan kehältä. Antetokounmpo allekirjoittaa jotain noin 20 pistettä kolmannessa murto-osassa, CP3 ja Booker eivät kuitenkaan anna periksi tuumalla ja pitävät Sunsia 10 pisteellä, myös erinomaisen Mikal Bridgesin tuotannon ansiosta. Holiday yrittää näyttää joitain merkkejä heräämisestä hyökkäyksessä viimeisen murto-osan alussa, Milwaukee uskoo sen ja tavallisen korin kanssa Giannis saapuu -6: een kello 5’15 “sireenistä.

Loppunäytös

Tarvittaessa Phoenix luottaa johtajaansa. 36-vuotias Chris Paul vastaa nykyhetkeen, tekee maalin pitkältä etäisyydeltä ja tarjoaa sitten kaksi upeaa peräkkäistä syöttöä Bridgesille ja Crowderille. Kilpailu palaa sitten tiukasti isäntien käsissä, jotka pakenevat +11: llä ja pysyvät turvallisella etäisyydellä loppuun asti. Sitten menemme Milwaukeeen Phoenixin kanssa eteenpäin 2-0 sarjassa, jota Paul-Booker-pari hallitsee toistaiseksi erittäin poikkeuksellisesta Giannisista huolimatta.
Phoenix: Booker 31 (5/13, 7/12), Bridges 27, Paul 23. Rimbalzi: Ayton 11. Assist: Paul 8.
Milwaukee: Antetokounmpo 42 (14/17, 1/5, 11/18 tl), Holiday 17, Middleton 11. Rimbalzi: Antetokounmpo 12. Assist: Middleton 8.

.

tärkeä linkki