August 3, 2021

Sampdoria, Osti: “Damsgaard voi kasvaa uudelleen, haluaisimme pitää hänet vielä yhden vuoden”

Tanskansa kanssa hän hämmästytti Eurooppaa ja sai Englannin vapisemaan semifinaaleissa. Mikkel Damsgaard hän näytti itsensä näissä EM-kisoissa kahdella poikkeuksellisella maalilla, viimeisen viime yön ottelun semifinaalissa vapaapotkulla harhauttamalla omiaan päästäkseen kilpailun viimeiseen näytökseen. Taika, joka tekee siitä väistämättä arvokkaan osan myös kesämarkkinoista Sampdoria sitoutunut torjumaan suurten eurooppalaisten klubien hyökkäykset. Sampdorian pääjohtaja puuttui asiaan Carlo Osti, Rai Sportin mikrofoneihin:Luulen, että hän voisi kasvaa vielä enemmän viipymällä Sampdoriassa yhden vuoden pidempään, ja on selvää, että haluaisimme tehdä juuri tämän. Sitten hinta asettaa markkinat yksin tarvitsematta minua sanomaan sitä, on selvää, että puhumme ehdottomasta arvosta. On sanottava, että Sampdoria teki tärkeän sijoituksen poikaan, joka oli pelannut muutamia pelejä Tanskan liigassa. Ostimme sen 8 miljoonalla hintaan, kun hän ei ollut pelannut paljon. “

”Schick on valmis palaamaan takaisin Italiaan. Keita? Luvut liian korkeat ”

syventäminen

Euro 2020 -pommikone: Kane lähestyy huippua

Toinen kyky, joka osoittautui näiden EM-kisojen aikana, oli Patrik Schick, joka teki 5 maalia Tšekin tasavallan kanssa. Hänkin teki itsensä tunnetuksi loistavasta jalkapallosta Sampdoria-paidalla, kuten Osti muistutti, vakuuttuneena siitä, että pelaaja voi silti todistaa paljon: “Minä Luulen, että Schick ansaitsee uuden mahdollisuuden Italiassa, huippukerhossa. Hän menestyi hyvin Sampdoriassa, sitten Roomassa oli välituote. Mielestäni hän on valmis palaamaan Italiaan, jos Italian jalkapallo kiehtoo häntä edelleen. Olen iloinen siitä, että olen nähnyt niin monen Sampdorian tai entisen Sampdorian pelaajan loistavan tässä Euroopan mestaruuskilpailussa. ”Lopuksi Osti kartoitti tilanteen Keita ämpäri, palasi Monacoon viime kauden jälkeen lainattuna Sampdorialle: ”Olimme sopineet ostavamme takaisin, mutta Sampdorian luvut olivat erittäin korkeat. Kiitän Keitaa hänen tekemistään, hän antoi meille mahdollisuuden hypätä laatuun joissakin otteluissa, mutta luulen sen sitä ei ollut mahdollista lunastaa noilla luvuilla.

.

verkkosivusto täällä