August 3, 2021

Totti: ‘Italia on arvokas ryhmä, lopullinen voimakas tunne. Rooma? Moun kanssa se voittaa ”

Mikä Rooma tulee olemaan José Mourinhon kanssa? Tämä on kysymys, jonka monet ovat esittäneet viime tuntien aikana. Hän yritti antaa vastauksen Francesco Totti Sardiniassa haastateltu Lexus Padel Vip Cup -hyväntekeväisyystapahtuman sivussa toivoo hyvää kaavaa Giallorossille. “Toivon voivani nähdä vahvan, kilpailukykyisen Rooman, joka voi pyrkiä suuriin pokaaleihin. Tällaisen hahmon kanssa penkillä luulen, että klubi tekee suuria ostoksia. “Entinen hyökkääjä kommentoi myös valmentajan ja seuran tekemiä joukkueen osien poissulkemisia:” Ulkopuolelta olemme kaikki hyviä, ne ovat valintoja, jotka on tehty ja kunnioitetaan. Jos Mourinho päättää yhden asian, se on “. Sitten Totti lopettaa Rooman väitteen vitsauksella Friedkinista: “Puhelin on aina päällä, joka kerta kun vitsi, luodaan kotelo “.

Italia: “Vahva ja arvokas ryhmä”

lue myösTotti: “Mou vahvin”. Ja hän vastaa

Kommentoidessaan Mancinin maajoukkuetta entinen sininen numero 10 halusi välittömästi käyttää a ajattelin Spinazzolaa: “Valitettavasti jalkapallossa näitä voi tapahtua, anteeksi, koska hän oli läpi muodon suuren hetken. Toivotan hänelle suurta onnea ja olen vakuuttunut siitä, että hän tulee takaisin vahvemmaksi kuin ennen “. Sitten vuoden 2006 maailmanmestari puhuu ensi sunnuntain kilpailusta. “Se on erittäin voimakas tunne koska se on eurooppalaisen finaali. Se on kaunis ottelu, jota odotamme innolla, toivomme voivamme tuoda tämän kauniin tuloksen kotiin. Pohjaan pääsemiseksi sinulla on oltava vahva ryhmä, jolla on merkitystä, ja Italia on osoittanut, että heillä on se. Mikä kilpailu se on? Jokainen joukkue, jolle pelaat, pelaa eri tavalla, sitten finaali on oma peli ja tiedämme, että mitä tahansa voi tapahtua ”, hän lopettaa.

.

Lue koko artikkeli