August 2, 2021

Wimbledon, Berrettini finaalissa: “3. sarjan jälkeen pystyin reagoimaan”

Matteo Wimbledonin esityksen jälkeen: “Haluan nauttia pelistä, koska ansaitsin sen. Älä sitoudu sunnuntaina minun ja maajoukkueen välillä sitoumuksiin ja osta mukava televisio ”

Heti pelin jälkeen hän on edelleen järkyttynyt. Väsymyksestä, jännityksestä, adrenaliinista, joka ei salli hänen järjestää ajatuksiaan. Matteo Berrettinin, joka voitti juuri semifinaalin Hubert Hurkaczia vastaan, on vaikea puhua: “Minun ymmärtäminen vie ainakin pari tuntia, minulla ei todellakaan ole sanoja”.

Vähitellen hän ymmärtää liiketoimintansa merkityksen. Italian tenniksen historia-sivu juuri kirjoitettu. Hän on ensimmäinen italialainen, joka on koskaan kilpaillut finaalissa Wimbledonissa: ”Se on todella hienoa, yleisön, tänne tulleen perheeni ja koko joukkueen kanssa. Olen onnellinen, koska tämä oli niin suuri unelma, jota en edes sallinut itseni. Mutta ei, nyt olen täällä ”. Se on seurausta paljon työstä, jopa henkisestä työstä: ”Kolmannessa erässä en voinut lopettaa, mutta tiesin ansaitsevani voiton. Ja niin sanoin itselleni: “Tule, sinun on tehtävä se”.

Nauti hetkestä

Pidä hauskaa, mitä tapahtuu, nauti hetkestä: ”Ensimmäinen Grand Slam -finaali, ensimmäinen finaali Wimbledonissa. Haluan todella nauttia siitä, haluan elää joka sekunti. Paradoksaalista, että kaksi vuotta sitten Federeria vastaan ​​pidetyssä semifinaalissa, kun hän antoi minulle hyvän oppitunnin kahdeksantoista kierroksella, nautin siitä. Tällä kertaa toivon sen olevan vielä parempaa. “Sunnuntaina hän alkaa Wimbledonissa, sitten jalkapallomaajoukkue päättää urheilun Italialle poikkeuksellisen sunnuntain:” Suosittelen kaikkia ostamaan mukavan television, koska luulen, että siitä tulee hieno päivä. hyvin kentällä ja katsele sitten Azzurri-ottelua ja kannusta heitä “. Sillä välin hän huutaa itselleen: “Tunnen aseeni hyvin, tiedän, että pystyn siihen, en pysähdy tähän”.

.

katso se nyt