July 31, 2021

Bundesliga: valo ja varjo viimeisissä ystävyysotteluissa

LASK suoritti testiohjelmansa Saksan toisen divisioonan joukkue Heidenheimiä vastaan ​​samalla tuloksella. Ja WSG Tirol voitti myös saksalaisen toisen divisioonan joukkueen Sandhausenissa – 3-1. Juventuksen lainaaja Giacomo Vrioni kiinnitti jälleen huomion ahdistimella. Italia-albaani on tehnyt maalin neljä kertaa kahdessa ottelussa.

Hütteldorfissa 7500 katsojan edessä Rapid joutui maksamaan suuremmat kulut viime vuoden tanskalaiselle kolmannelle osapuolelle. Ercan Kara käytti yhtä useista huippumahdollisuuksista päähän Maximilian Ullmannin (65.) keskityksen jälkeen. Peli, jossa Rapidia ei haastettu puolustuksellisesti, osoittautui toisinaan melko kuumaksi. Jotain samanlaista voidaan odottaa kymmenessä päivässä, kun Sparta Praha vierailee Wienissä Mestarien liigan karsinnan ensimmäisellä kierroksella (2. kierros).

Kara tekee päätöksen

Kara tuo Rapidin johtoon 66. minuutilla ja varmistaa siten päätöksen.

”Lähdemme ehdottomasti tähän peliin Prahan Sparta vastaan. Mutta toivottavasti siinä on meille jotain “, sanoi urheilujohtaja Zoran Barisic ORF: stä. Päästäkseen pääluokkaan vihreänvalkoisten olisi otettava kolme estettä.

Vaikka kaikki kolme uutta tulijaa – Marco Grüll, Robert Ljubicic ja Kevin Wimmer – olivat alkujoukossa, Yussuf Demir on jo pitkään ollut Espanjassa. “Nämä keskustelut Barcelonan kanssa ovat jatkuneet pitkään”, Barisic kertoi Hütteldorfer-lainasopimuksesta espanjalaisen suurklubin kanssa, joka tuli tunnetuksi perjantaina.

Barisic korosti, ettet halua asettaa esteitä lahjakkaalle 18-vuotiaalle. ”Siellä hänellä on mahdollisuus todistaa itsensä. Luotan häntä tekemään niin. “Demirillä olisi ollut enemmän peliaikaa Rapidissa, sanoi valmentaja Dietmar Kühbauer: Olemme menettäneet muutamia pelaajia tälle kaudelle.

Salzburg palasi 0-2 erolla

Salzburg menetti voiton viimeisessä testissä ennen ensimmäistä kierrosta ÖFB Cupissa Hertha Welsia vastaan. Klubin mukaan uusvalmentaja Matthias Jaissle toi kaikki joukkueen pelaajat peliin, joka oli suunniteltu yli 120 minuutiksi. 2-0: n tauon alijäämä kuitenkin yhteenveto yksitoista, jotka voisivat hyvin ja mielellään vastustaa mestaruuden alkua. Karim Adeyemi (48.) ja Kilian Ludewig marginaalissa (65.) saivat Salzburgin maalit.

Hyvä kauden alku olisi tärkeä uudelle kokoonpanolle, koska pudotuspelit pääsevät Mestarien liigaan elokuun puolivälissä. “Emme todellakaan ole siellä, missä valmentajajoukkue näkee pelaajat ja he näkevät itsensä, mutta sillä on järkeä vain kolmen viikon kuluttua. Ensimmäinen kuppipeli on viikon kuluttua, ja on tärkeää työntää itsemme rajaan ”, Jaissle sanoi.

GEPA / Manfred Binder


Michorl antoi LASKille kapean 1-0 voiton Heidenheimiä vastaan ​​Paschingissa

Paschingissa Peter Michorl muutti rangaistuksen (56.) saadakseen LASK-tuloksensa 1-0 Heidenheimiä vastaan. “Huonon ensimmäisen testin (0: 3, Ludogorez Rasgrad, huomautus) jälkeen olemme nyt osoittaneet kaksi esitystä, joihin voimme ehdottomasti rakentaa”, sanoi valmentaja Dominik Thalhammer. “Jäljellä olevina valmistelupäivinä työskentelemme erityisesti viime kolmanneksen levinneisyytemme puolesta – sitten olemme hyvin valmistautuneita uuteen kauteen.”

Lauantain jalkapallotestien tulokset:

FC Salzburg – Rakow Czestochowa 2: 2 (0: 2)

Salzburgin maalit: Adeyemi (48.), Ludewig (65.)

Huomaa: Peli kesti 120 minuuttia

Rapid – FC Kopenhagen 1: 0 (0: 0)

Tor: Kara (65.)

TASO – 1. FC Heidenheim 1: 0 (0: 0)

Tor: Michorl (56./Foulelfmeter)

WSG Tirol – SV Sandhausen 3: 1 (0: 0)

WSG-Tore: Vrioni (55., 60.), Rogelj (93.)

FC Liefering – SV Grödig 4: 0 (3: 0)

Torres: Havel (5., 11.), Amankwah (14.), Klicnik (65.)

SKN St.Pölten – Bohemians Prag 1: 0 (0: 0)

Tor: Hong (80./Elfmeter)

Kokeile näitä