July 31, 2021

EURO 2021 | Kane ennen EM-finaalia: Meillä on mahdollisuus kirjoittaa historiaa, meidän on tartuttava siihen molemmin käsin

Alberto Lingria, Reuters

”Tietysti kulta olisi kaikkea minulle ja koko joukkueelle. Kuten sanoin, voittaa jotain maajoukkueen kanssa ylittäisi kaiken, mitä voit tehdä klubitasolla. Nyt meillä on tämä mahdollisuus. Maamme on ollut finaalissa jo kauan, joten meidän on vain tartuttava siihen molemmin käsin “, Kane kertoi UEFA.com-sivustolle.

”Meillä on mahdollisuus kirjoittaa historiaa. Jopa vanhemmillemme ja muille perheenjäsenillemme, jotka eivät ole koskaan nähneet Englantia ison turnauksen finaalissa. Se on erityinen hetki, ja jos onnistumme saamaan työn päätökseen ja voittamaan sunnuntaina, meillä on paikka historiassa loppuelämämme ajan. Tällainen haaste on edessämme ”, lisäsi 27-vuotias ampuja.

Englannille määrättiin 30000 euron sakko virsien ja häikäisyn huminasta

Hänen mukaansa englantilaisia ​​vahvisti suuresti se, että vaativassa keskiviikkojen välierässä tanskalaisten kanssa onnistuttiin kääntämään epäsuotuisa tulos kotona ja voittamaan 2: 1 lisäajan jälkeen. Kane teki voittomaalin 104. minuutilla omalla muuttumattomalla rangaistuksellaan.

“Se oli ensimmäinen kerta, kun kassauduimme ja hävisimme turnauksessa. Mutta ei ollut paniikkia tai epäjärjestystä. Pidimme kiinni suunnitelmasta ja tiesimme, mitä voimme tehdä. Sitten paransimme peliä, saimme maalin ja ansaitsimme ansaitusti. ”Uskomme joukkueen psyykkiseen voimaan. Tarvitsemme tätä sunnuntaina, jos haluamme tulla mestareiksi ”, Kane varoitti.

Hän pitää nelinkertaista maailmanmestaria Italiaa, joka ei ole hävinnyt 33 ottelua peräkkäin, erittäin vahvana vastustajana. ”He ovat loistava joukkue, he ovat voittaneet useita palkintoja historiassa. Heillä on kokemusta, erinomainen yksilöllisyys, mutta he ovat myös todella yhtenäisiä. Se on vaikea taistelu, mutta olemme riittävän laadukkaita menestyäksemme ”, kertoi neljän maalin päällikkö tämän vuoden EM-kisoissa.

Italialainen Spinazzola ilahduttaa Wembleyä leikkauksen jälkeen, hänen sanotaan olevan vielä hermostuneempi

Hän odottaa italialaisten seurijoiden Giorgio Chiellinin ja Leonardo Bonuccin antavan hänelle mitään taisteluissa. “Ennen kaikkea minun on sanottava, että he ovat huippupuolustajia. He lukevat pelin hyvin ja tietävät tarkalleen missä heidän pitäisi olla. Tietysti he ovat myös kaksi taistelijaa, joten siitä tulee sota. He tekevät kaiken voiton tavoin aivan kuten me. Odotan innolla tätä haastetta. ”Hyökkääjä, jonka haluat olla paras, sinun täytyy pelata parhaita vastaan. Näin on sunnuntaina ”, Kane sanoi.

Hän uskoo, että Albionilla on etu kotikentällä kuten vuonna 1966. ”Tämä tekee finaalista vielä erikoisemman. Fanimme laulavat ja työntävät meitä eteenpäin, tämä energia on käytettävä eduksi. Joten ei ole parempaa paikkaa saada Englannin kanssa toinen iso pokaali ennen Wembleyssä, “lisäsi lontoolainen.

.

Niin kuin