July 31, 2021

Fortnite ilmoittaa “epätavallisesta” crossoverista: onko uusi kartta valmis?

Fortniteen on tulossa selvästi epätavallinen jakosuodin, ja sen kanssa täysin uusi kartta, jota voi pelata tällä koodilla

Uuden tason yhteistyö Fortniten kanssa ilmoitettiin: saapuu myös pelattava kartta (YouTube-kuvakaappaus)

Fortnite jatkaa itsensä päivittämistä monilla mielenkiintoisilla uusilla ominaisuuksilla, jotka tekevät Battle Royalesta tuoreen ja ajan tasalla. Eeppiset pelit hän ei halua jättää mitään satunnaisesti, ja tämä on juuri syy, joka on antanut videopelin pysyä aallon harjalla kaikkien näiden vuosien ajan.

Fortniten monien vahvuuksien joukossa on varmasti jatkuvia korkean tason yhteistyöt ja kumppanuudet. Niiden lisäksi, jotka on jo ilmoitettu kauden 7 saapuessa, valmisteilla on monia muita, jotka vain odottavat nähdä valoa. Yksi näistä paljastettiin muutama tunti sitten, ja se on hyvin epätavallista. Myös tunnettu ranskalainen supermarkettiketju Carrefour on kumppanuutensa.

Saatat myös olla kiinnostunut >>> WhatsApp, myönsi käyttäjien toiveet: ennennäkemätön vallankumous

Fortnite x Carrefour, pelaa uusi kartta tällä koodilla

Uskomatonta, mutta totta: myös Carrefour saa crossoverinsa Fortniten kanssa. Ei nahkoja tai eksklusiivisia tapahtumia, mutta todellinen lisäkartta. Kutsutaan Terve kartta, ja se on käytettävissä suoraan luovassa tilassa syöttämällä koodi 6671-9497-0398. Kuten aina, pelaajat voivat haastaa toisensa tappojen äänelle päästäkseen lopulliseen voittoon, mutta siinä on huomattava ja tyypillinen uutuus: Klassisten sarjojen ja parantavien esineiden sijaan terveyden palauttaminen on mahdollista syödä terveellisiä ruokia. Hyvä idea, koko luomuksen nimen mukainen.

Ehkä olet kiinnostunut >>> Fortnite julkaisee superpäivityksen: kaikki uudet ominaisuudet

Suosittelemme, että kokeilet sitä nyt, koska ajatuksen palauttaa elämä terveellisillä elintarvikkeilla on myös eri mielenkiintoisia paikkoja jotka ovat todella hyvin tehtyjä. Jos yhteistyöt Fortnite ovat myös laajentuneet Carrefour, kuka tietää mitä voimme odottaa tulevaisuudessa. Nyt ei ole enää rajoja.

tästä lähteestä