August 2, 2021

Giorgio Chiellini, sodan taito ja älykkyys

On mahdotonta kaipaamaan sitä. Giorgio Chiellinin nenä on taipunut ja litistetty, ja se on palannut takaisin kaikista iskuista ja murtumista. Neljä viimeisimmän laskelman mukaan. Naamioitu aika se todistaa ennen kaikkea omistajansa maista taistelua ja läheistä kitkaa hyökkääjien kanssa. Aina, kun numero 3 on takana, italialainen elää kaksintaisteluun ja ajaksi, kun aikojen aseet ylistävät puolustajan välttämistä.

Lähes 37-vuotiaana Italian kapteeni valmistautuu ehkä taistelemaan viimeisen valintataistelunsa. Ja mikä taistelu! Euro-finaali Englantia vastaan ​​hänen Lontoon puutarhassaan Wembleyssä tänä sunnuntaina 11. heinäkuuta. Pisan syntyperäinen etukäteen iloitsi kolmen lionin kannattajien vihellyksistä ja vihamielisyydestä. lihaksikkaan toimenpiteen jälkeen Harry Kane, satunnaisesti.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Euro 2021: Italia osaa puolustautua aina ja menee finaaliin

“Olen aina pitänyt itseäni ruma ankanpoikana, en ollenkaan kaunis nähdä”, hän sanoi Päivittäinen posti vuonna 2015 ei ilman koston ylpeyttä. Giorgio Chiellini väittää asemansa “Normaali pelaaja” luonteeltaan vähemmän pilaantunut kuin mestari (“Lahjakas”, italiaksi) kuten espanjalainen Sergio Ramos tai hollantilainen Virgil van Dijk virassaan. Hän on tietoinen rajoistaan, ja se voi olla myös hänen vahvuutensa.

Kun toimittaja kertoo hänelle turnauksen aikana, että hän on tulossa sopimuksensa kanssa Juventus Torinon kanssa kuten Lionel Messi FC Barcelonan kanssa, hän käsittelee sekä ironiaa että liukastuneita taklauksia. ”Messi ja minä olemme myös kaksi vasemmistoa, mutta valitettavasti hieman erilainen tekniikassa. “

Hauska, älykäs ja kulttuurinen

Tässä lehdistötilaisuuden vuorossa annetussa vastauksessa voimme arvata hahmon toisen puolen. Räikeän, miehekkään liftarin takana lävistää hauska, älykäs ja kulttuurinen mies. Tätä kaksinaisuutta on jo pitkään havaittu edelleen amatööri-rugbyssä, jossa riitelevät pylväät ja kavalat huorat voivat olla kunnianarvoisia lääkäreitä tai vakiintuneita lakimiehiä siviilimaailmassa. Giorgio Chiellini, hän elää taklauksistaan ​​ja autoritaarisista toimenpiteistään. Koska hän pelaa uhrautuvaa jalkapalloa, hän vetoaa tarpeeseen saada vihollisia itsensä paremmin sublimoimiseksi.

Mutta mikä saattaa tuntua typerästi testosteronilta ja matalalta otsaan muilla, saa puolustajan suussa jaloemman merkityksen 111 lehden haastattelemalla valinnalla. Joten jalka. “Sanoilla” vihollinen “ja” viha “on huono merkitys, koska ne koskevat aivan liian voimakkaita tunteita, jotka eivät kuulu minun tai urheiluni arvoihin, hän vakuuttaa. Mutta kentällä, jos kuulet heidän kaltaiseni, minä kuulen heidät, se ei ole ristiriidassa kunnioituksen käsitteen kanssa, se auttaa sinua, ja siinä kaikki. Mielestäni urheilullinen kilpailu on yksi asia, joka tekee sinusta paremman, joka auttaa sinua ylittämään rajasi ja herättää jotain syvällä sinussa. “

Sinulla on 54,29% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

etsi lisää