August 2, 2021

Hei: kuinka suojata autosi liitännäistakeilla

Yleensä ne aiheuttavat Rca: n vuosikustannusten nousun, mutta toisaalta voimme nukkua rauhallisesti

Yhä useammat ja väkivaltaiset myrskyt osuvat niemimaamme. Odottamattomat ilmakehätapahtumat, joihin liittyy usein suuria vahinkoja ihmisille ja omaisuudelle, kuten tapahtui juuri eilen Milanossa ja sisämaassa, missä äkillinen raekuuro kirjaimellisesti tuhosi useita pysäköityjä autoja. Huomioimatta kaatuneita lukuisia puita ja ullakoita, todellinen, jäätynyt ilmapommitus.

Hei: kuinka puolustaa itseäsi

Kilpailussa Rca: n säästämiseksi unohdamme valitettavasti aktivoida niin sanotut takuut, ei-pakollisen kattavuuden, joka ei vieläkään ole kovin yleistä maassamme. Liitännäiset takuut ovat vakuutusturva, joka voidaan toteuttaa moottoriajoneuvojen TPL-vakuutuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Sen tarkoituksena on kattaa vakuutetut tilanteissa tai vahingoissa, joita ei ole ennakoitu moottoriajoneuvovastuusta. Tunnetuin on epäilemättä varkaus ja tulipalo, mutta yksi on erityisesti suunniteltu erityisesti kattamaan mahdolliset vahingot autolle epäsuotuisissa sääolosuhteissa. Aina piilevää riskiä, ​​riskiä, ​​jota Facile.it: n yli 700 000 arvion otoksesta tekemän analyysin mukaan vakuutuksenottajat eivät näytä ottavan huomioon, jos katsomme, että niiden joukossa, jotka ovat lisänneet vain 3,5% lisätuen takuusta valitsi politiikan, joka kattaa luonnon tapahtumia. Ottaen huomioon maamme hydrogeologiset riskit, uutisten ja niin sanotun ilmastonmuutoksen silmällä pitäen meidän kaikkien pitäisi ehkä alkaa ajatella vähän.

Luonnollisten tapahtumien käytäntö: miten se toimii

Luonnollisten tapahtumien käytäntö pystyy suojaamaan auton omistajaa kaikilta ilmakehän aiheuttamilta vaurioilta, kuten raekuuro, tulvat, tulvat, tornadot, hurrikaanit, maanvyörymät ja maanvyörymät. Luonnontapahtumapolitiikka sisältää myös tuulen kuljettamien esineiden ja esineiden sekä puiden kaatumisen aiheuttamat vahingot ajoneuvolle, mutta vain, jos se on seurausta katettujen ilmakehän tapahtumista. Tärkeää: Vedestä aiheutuvien vahinkojen osalta moottorin aiheuttamat vahingot tulvilla alueilla tapahtuvan kiertämisen vuoksi eivät yleensä ole mahdollisia. Luonnollisten tapahtumien sattuessa jotkin vakuutusyhtiöt vaativat vakuutettuja esittämään todisteet tapahtumasta esimerkiksi painetussa ja digitaalisessa mediassa julkaistujen artikkeleiden, paikallisten viranomaisten kirjallisen ilmoituksen tai jälleen lähimmän meteorologisen observatorion vahvistuksen kautta: klassinen vesipommi, joka avaa uutisotsikot. Mutta ole varovainen, joissakin tapauksissa luonnontapahtumapolitiikka voidaan ostaa vain, jos se lisätään muihin lisävarusteisiin, kuten tulipaloihin ja varkauksiin, kiteisiin tai ilkivaltaan. Lopuksi, ennen politiikan allekirjoittamista on hyvä tarkistaa katot ja tilinylitys. Monet yritykset soveltavat kiinteää tai prosenttiosuutta, joka normaalisti vaihtelee 5%: n ja 10%: n välillä, joita vakuutus ei kata, arvo, joka joissakin tapauksissa voi nousta, jos päätät korjata auton sopimattomassa autotallissa.

.

lisätietoja täältä