August 1, 2021

Italia-Englanti, rakennus hyökkäyksen keskellä. Mutta Mancini …

Mancini hemmottelee edelleen keskikohtaansa, joka lyö ja työskentelee likainen sinisellä, mutta ei Lazion armoton pommikone. Hänen pitäisi aina olla siellä brittejä vastaan, mutta on viime hetken idea …

Kirjeenvaihtajaltamme Andrea Elefante

Viimeinen puhelu, he sanovat täällä. Viimeinen puhelu. Kaikille ja hänelle hieman enemmän kuin kaikille: voitamme tänä iltana eurooppalaisen ja Ciro Immobilen, jos niin, myös palan huomista. Mutta Mancinin mieleen piiloutunut epäilys on tämän päivän: toinen uskon teko, tai vaisto, jonka vaisto muuttaa aivan ääripäässä, luottamus Belottiin, mutta helpommin vanhaan ”väärän yhdeksän” ajatukseen. (Bernardeschi tai Insigne). Shokki joukkueelle ja ehkä isku Englannin kasvoille. Se on immobiilin kohtalo maajoukkueessa: hänen on täytynyt ajatella, että se on eräänlainen hyökkääjä koskemattomuudelle, jonka hän on ansainnut Laziossa, jossa hänen vuosien ajan osoittama helppous pisteytyksessä pyrkii olemaan sama mies näyttää mysteeritavoitteilta myös Italian kanssa. Ja se, että he ovat kaksi joukkuetta, jotka pelaavat hyvin eri tavalla, ei riitä sen selittämiseen.

Ciron työt

Ciron pitäisi kuitenkin olla siellä tänä iltana, silti hän on hyökkäyksen keskellä, kuudes ottelu aloittajana seitsemästä, jota Italia pelasi: Mancini on päättänyt olla valitsematta pitkään, etenkin hänen ja Belottin välillä, mutta sitten valmentaja kun hän ei kiellä nopeasti. Ehkä hän ajattelee asiaa, mutta ei unohda nähtyään: Immobile, varsinkin viime kuukausina, on tehnyt enemmän askelia kohti joukkoa kuin ehkä joukkue on päässyt lähemmäksi tapaa olla hyökkääjä. Hän kielsi, kyllä, vähän DNA: sta, tullakseen keskushyökkääjäksi “kansallisena”, tähän maajoukkueeseen. Hänet lyötiin seuraamaan häntä ovelle, kun tavallisesti hänet on mukana: ponnistelu kilometreistä, juoksuista ja jahista, uhrauksista, pankeista, hikoilla kerätyistä hedelmistä. Joskus piilotettu, mutta oli: kukaan tässä eurooppalaisessa ei ole ampunut (12 kertaa) ja tehnyt (kolme maalia) yhtä paljon kuin Italia hyökkäävien toipumisten jälkeen, ja hänkin on asettanut jalkansa siihen vaatimalla.

Hemmottelua kaikilta

Sitten, kun otetaan huomioon, että tämän Italian tunnussana on “pidä hauskaa”, on mukavaa kysyä häneltä, milloin hän voi vastata, onko hänkin aina nauttinut keskushyökkääjästä. Varmasti toisinaan hermostuneisuus on voittanut hetken nauttimisen, tavoitteista nälkäisen hyökkääjän vaisto on ylivoimaisesti asettanut itsensä joukkueen saataville. Ja rikkominen on tuottanut laukauksia tai pakotettuja ratkaisuja, väsymyksen kiireellisiä ratkaisuja. Tätä varten Mancini ei anna rauhaa, yksi viimeisistä puolivälierien tilanteista, kun Ciro väärällä ulkopuolisella tuella Insignelle muutti uudelleenkäynnistyksen Espanjan hyväksi vastahyökkäyksessä: valmentaja vannoi ja meni sitten ottamaan siemaillen vettä penkki, kiehua. Mutta hänen luottamuksensa liikkumattomaan on toistaiseksi ollut tosiasioissa, ei pelkästään hemmottelussa, jota Ciro sanoo tarvitsevansa: “Kaikki tarvitsevat sitä – sanoi valmentaja eilen – varsinkin 50 yhdessä vietetyn päivän jälkeen, mutta olen tyytyväinen työhön jonka Ciro teki, samoin kuin kaikkien hyökkääjienkin ”.

Haaste Kaneen kanssa

Todellisuudessa on monia, jotka hemmottelevat Ciroa ja hänen “likaisia ​​töitään”, kunnian, jonka kaikki joukkueen sisällä ja ulkopuolella kiinnittävät hänen rintaansa. Ja kaikki toivovat jo ennen sen ennakoimista, että hän voi olla finaalin mies: viimeinen oli eilen Pippo Inzaghi, joka tiesi finaaleista. Se, joka maajoukkueessa teki melkein maalin joka toinen ottelu. Ei rakennusta: hän on edelleen 15-vuotias, aina askelta Tonin ja Viallin takana, joka työntää hänet penkiltä liittyäkseen. Viimeisin saldo – viisi maalia viimeisen kahdeksan aloituspelaajana – on edelleen luottojen avaus, mutta se on vahvistettava uudelleen: kolmen viimeisen aikana hän meni pitkään jarrutukseen. Toisin kuin Harry Kane, joka viimeisimmässä 27 ottelussa Englannin kanssa teki 19 maalia ja jakoi yhdeksän syöttöä: Ciron ilmaantuvuus viimeisissä 33 ottelussa, Italian lyömättömien vielä elossa, oli kahdeksan maalia joukkueen 86: sta. Epätasapainoinen vertailu, mutta tänä iltana jopa yksi voisi riittää monien tilien järjestämiseen: vain oikea puhelu, ei viimeinen.

.

lue artikkeli