August 3, 2021

Napoli, tapaaminen Emerson Palmierin edustajien kanssa on suunniteltu. Siirtomarkkinoiden uutiset

Spalletti esitteli itsensä virallisesti torilla vuonna Napoli, aloittaen näin sinisen seikkailunsa. Valmentaja odottaa nyt ensimmäisiä vahvistuksia ja niiden tavoitteiden joukossa Emerson Palmieri, vasen ulkopuoli omistaa Chelsea. Bluesin lähtöpyyntö on erittäin korkea: 20 miljoonaa euroa. A tapaaminen Napolin ja vuonna 1994 syntyneen jalkapalloilijan agenttien välillä, joka on tällä hetkellä kiireinen Italian kanssa EM-kisoissa ja odottaa finaalia Englantia vastaan. Azzurrit tutkivat strategiaa saadakseen Chelsean vakuuttamaan alhaisemmista vaatimuksistaan, tai he etsivät kaavaa, joka voi saada kaikki osapuolet sopimukseen. Uuden puolustajan etsiminen on yksi italialaisen klubin ehdottomista prioriteeteista tässä siirtomarkkinatilaisuudessa Hysajin jäähyväisten jälkeen ilmaisesta siirrosta ja ottaen huomioon myös Ghoulamin fyysiset ongelmat ja Mario Ruin todennäköisen lähdön. Napolilla ei ole kiirettä, he arvioivat kärsivällisesti liikkeitään, mutta heillä on vasemman laidan ykkönen Emerson Palmierissa.

Spalletti: “Jos soitan Emersonille? Mahdollinen… ”

lue myösSpalletti: “Napoli, jalkapallo ja ihmeitä sama asia”

Nykyinen Napolin valmentaja tuntee Emerson Palmierin hyvin, kun hän on jo valmentanut häntä toisessa seikkailussaan Roma, tammikuun 2016 ja kesäkuun 2017 välisenä aikana, laituri muutti Chelseaan, missä hän voitti sitten FA-cupin, Euroopan liigan ja Mestarien liigan. Emerson pääsi Italian kanssa finaaliin Eurooppalaiset, pelaa puolivälierissä Espanjan kanssa Spinazzolan loukkaantumisen jälkeen. Hyödyntämällä tilaisuutta kiittää häntä, Spalletti on hänellä soitettu myös markkinoiden näkökulmasta? Valmentaja ei ole kiistänyt: ”Tähän kysymykseen en voi vastata, mutta on mahdollista että tämä tapahtui ”, hän kommentoi nauraen.

.

täältä