August 1, 2021

Rimac Nevera: 0 100 km / h: n kiihtyvyysennätys koskee sähköautoa

Uusi kroatialainen sähköauto tekee debyyttinsä Goodwood Festival of Speed ​​-kilpailussa, joka pystyy kiihtymään nopeudesta 0-100 km / h vain 1,85 sekunnissa.

Se on yksi odotetuimmista debyytteistä Goodwood Festival of Speed ​​-sarjassa, Rimac Neveran, 1888 hv: n maksimitehon ja 2 miljoonan dollarin sähköisen hyperauton, alun perin nimellä C_Two. Kuukausien kehityksen ja mallin parannusten jälkeen kroatialainen valmistaja lanseerasi uuden nimen Nevera ja toi uskomattoman suorituskyvyn ainutlaatuisen spektaakkelin yleisölle.

Rimac Neveran salaisuudet

Nimessä uusi Rimac Nevera, joka käynnistettiin kuuluisalle Goodwoodin kukkulakiipeilylle, kunnioittaa Kroatian rannikolla tapahtuvia voimakkaita ja äkillisiä myrskyjä. Ja tämän arvasi myös YouTubessa julkaistun mallin esityksen lyhyt esikatseluvideo, joka viittasi myrskyisiin sääilmiöihin. Rimac sanoo, että sen insinöörit ovat “tarkentaneet uutta hyperautoaan kaikilla tasoilla” käyttämällä lähinnä yrityksen sisäisesti räätälöityjä komponentteja, jotta ne pyrkivät saavuttamaan vuoden 2018 ensimmäisessä konseptissa esitetyt “kunnianhimoiset suorituskykytavoitteet”. Yhdistetty teho 1888 hv ja huippumomentti 2300 Nm, joka Kroatian talon mukaan on kolme kertaa suurempi kuin perinteisen polttomoottorilla varustetun superauton teho.

huippusuorituskyky

Huimaava suorituskyky tälle Rimacin uudelle huipputekniselle jalokiville, hiilikuitumonokolla ja erittäin hienostuneella aerodynamiikalla kiinnittäen huomiota kaikkiin yksityiskohtiin. Uusi Rimac Nevera on 2,5 sekuntia nopeammin kuin alun perin odotettiin saavuttavan 300 km / h, mikä vaatii vain 9,3 sekuntia. Ilmoitetun sprintin ollessa 0–100 km / h 1,85 sekunnissa Rimac Neverasta tulee kaikkien aikojen paras kiihtyvyys. Suurin nopeus 415 km / h tuo sen lähemmäksi voimakkaan W16: n käyttämää Bugatti Chironia.

.

kuvaus