August 4, 2021

Ševtšenko: “Italian paine asettaa Englannin vaikeuksiin, mutta Wembley on sängyssä”

Andriy Shevchenko johti Ukrainaa tässä Euroopan mestaruudessa tulemalla puolivälierissä vastaanEnglanti, joukkue, joka tulee kohtaamaanItalia finaalissa. Tuolloin AC Milanin entisen hyökkääjän johtama joukkue yllätti Southgaten maajoukkueen, joka voitti tuloksella 4-0. Mutta Shevalle Azzurrilla on mitä voittaa peli ja eurooppalaiset: ”Italia niin kiire, ehkä Englanti löytää tyypin joukkueen, jota he eivät ole koskaan tavanneet tässä EM-mestaruudessa, ja tämä voi olla hyötyä Azzurrille – hänen sanansa Sky Sportille – Kaikilla joukkueilla on vika, ja olen varma, että Mancini henkilökuntansa kanssa on nähnyt viimeiset pelit monta kertaa löytääkseen vastustajan heikot kohdat. Stadionista tulee kuoppa, englantilaiset fanit saavat kuulemaansa ja pelaamaan siellä Wembley se on iso etu Englannille. “

“Englannin jalkapallo kokee maagisen hetken, he ovat kasvaneet paljon”

lue myösChiellini: “Eurooppalainen unelma rakennettu vuosien varrella”

Shevchenko kuvaa sitten Southagen tiimiä erityisesti: “Englanti on hyvin joukkue vahva erikseen, on loistavia luokan pelaajia. Englannin jalkapallo on yksi historiansa parhaista hetkistä. Premier League on erittäin tärkeä kilpailu, monet hyvät valmentajat ovat saapuneet sinne valmentamaan, ja sitten sijoittajille on hyvä aika sijoittaa englantilaiseen jalkapalloon. 20 vuoden aikana Englanti on saavuttanut tärkeän tason, myös kauniita akatemiaa on rakennettu, ja tämä on peruslähde nuorille pelaajille, joilla on jo keskeinen rooli joukkueissaan. Ja sitten on Eteläportti, joka on työskennellyt joukkueen kanssa monta vuotta ja on jo saavuttanut tärkeitä tuloksia, osaa hallita pelaajia, ja minulle on selvää, että Englannilla on yhtenäinen ryhmä.

.

pop-sivustolle