August 2, 2021

USA-joukkue, Kevin Durant: “Kobe Bryantin DNA on tämän joukkueen sisällä”

Kansainväliset kilpailut, joihin Team USA tuo parhaat tähdet, ovat aina mahdollisuus nähdä kuinka Tähtitähdet ovat vuorovaikutuksessa keskenään yhdessä paikassa. Ja monet tarinoita Kobe Bryantin legendaarinen työmoraali on hänen esiintymisistään Team USA: n kanssa olympialaisissa 2008 ja 2012, auttaen joukkuetta korvaamaan sen Ateenan 2004 ja Japanin 2006 katkeran pettymyksen jälkeen. Tämän päivän Yhdysvaltain maajoukkueen version on korvattava se Kiinan maailmancupin seitsemännen sijan jälkeen kaksi vuotta sitten, ja tehdä niin, palataan Kobe Bryantin jättämään oppituntiin: “Hän oli vertailukohde meille kaikille, kun olimme lapsia“Kevin Durant sanoi ystävällisen debyyttinsä aattona Nigeriaa vastaan.” Silloinkin kun hän oli vielä elossa ja kentällä, hänen DNA: nsa oli meissä kaikissa pelaajina. Ja kaukaa hän opetti meille koripalloa ja työetiikkaa vain hänen esimerkillään. “Durant selitti myös, mitä hän jätti aineellisesti hänelle ja muille tiimin jäsenille:” Meitä kaikkia houkutteli tapa, jolla hän pelasi, ja nytkin, kun hän ei ole enää kanssamme haluamme kunnioittaa hänen opetuksiaan menemällä kentälle ja pelaamalla intohimolla ja energialla jokaisessa omaisuudessa”.

syventäminenTatum Tokiossa Koben nro 10: “Todellinen kunnia”

KD: llä itsellään oli tilaisuus pelata Bryantin rinnalla Lontoossa 2012, oppien tältä, kuinka todellinen supertähti käyttäytyy: “Kaverit, joilla oli läheinen suhde hänen kanssaan he ymmärtävät, kuinka hän lähestyi joka päivä, etenkin maajoukkueen kanssa. Hän tunsi olevansa todella ylpeä saadessaan olla osa tätä ryhmää ja tätä tiimiä haluamme toistaa saman energian, jonka Kobe antoi. Kaikille täällä oleville ihmisille on erittäin tärkeää: me kaipaamme häntä paljon, koska jos hän olisi vielä elossa, hän olisi täällä tukemassa meitä. “Jos hän voittaisi, Durantista tulee toinen pelaaja, joka on koskaan voittanut kolme olympiakultaa peräkkäin, saavuttaa Carmelo Anthony: hänen menestystyönsä alkaa 23. heinäkuuta Tokiossa.

.

tarkistaa