August 4, 2021

Uusi ylimääräinen kilpailu, joka pidetään 31. joulukuuta mennessä: kuka osallistuu. Pikaopas [VIDEO]

Pitkän neuvottelun jälkeen enemmistöjoukkojen välillä vihreää valoa annettiin ylimääräiselle maksukyvyttömyysmenettelylle epävarmojen opettajien rekrytointiin. Joidenkin arvioiden mukaan opettajia on noin 11 tuhatta.

Ilmoituksessa määrätään, että epävarmat työntekijät, joilla on tietty määrä palvelusvuotia, voivat osallistua, että on olemassa kurssi ja loppukoe. Polun lopussa säännös kuuluu, “Ehdokas on palkattu määräämättömäksi ajaksi 1. syyskuuta 2022”.

Ilmoituksessa määritetään myös osallistujilta veloitettava sihteeripalkkio, joka kattaa täysin kilpailumenettelyn taakan. Jokainen ehdokas voi osallistua edellä mainittuun menettelyyn yhdellä alueella kilpailuluokalle, jolle on kertynyt vähintään vuoden erityispalvelu. Alueelliset ansioluettelot laaditaan pidetyn pätevyyden ja kurinpitotestissä saatujen pisteiden perusteella on pidettävä 31. joulukuuta 2021 mennessä määritellään opetusministeriön asetuksella.

Paikkojen rajan sisällä hakijat, jotka ovat sijoittuneet hyödylliseen asemaan rankingissa, osallistuvat omalla kustannuksellaan koulutukseen, myös yhteistyössä yliopistojen kanssa, joka integroi heidän ammattitaitonsa ja tarjoaa lopputestin opetusministeriön asetuksella määriteltyjen menettelyjen mukaisesti. Jos kurssi ja lopputentti arvioidaan myönteisesti, ehdokas palkataan määräämättömäksi ajaksi 1. syyskuuta 2022 alkaen edellä mainituille avoimille ja käytettävissä oleville paikoille, jotka eivät ole käytettävissä liikkuvuuden ja rooliin pääsyn kannalta. Lukuvuonna 2022/23 palkatut opettajat suorittavat myös vuotuisen peruskoulutuksen ja testikurssin. Alueelliset ansioluettelot raukeavat, kun he pääsevät voittajien rooliin.

Vuotuista peruskoulutusta ja testikurssia seuraa kurinpidollinen ja metodologinen-didaktinen testi; tämän kokeen läpäisevät hakijat, jotka saavuttavat kelpoisuusrajan, ja koulupalvelulaitoksen ulkopuolinen komissio arvioi sen. Ehdokkaat, jotka läpäisevät kurinpidollisen ja metodologisen-didaktisen kokeen, joutuvat lain nro 1 1 §: n 117 momentissa tarkoitetun arvioinnin kohteeksi. 107.

Sostegni bis -asetus, Azzolina: ”Amnestia” on hyväksytty. Syyskuussa opettajat, jotka ovat jo epäonnistuneet kilpailuissa tuolissa,

Uusi ylimääräinen kilpailu 31. joulukuuta 2021 kolmen vuoden palveluksessa oleville opettajille. Muutos hyväksytty [TESTO]

Tulosta

Selvitä tämä täältä