August 1, 2021

Wimbledon 2021: Tom Cruise ryöstää katsomoissa, kun Ashleigh Barty voittaa – urheiluseos

Numero yksi näytti kaiken!

Ashleigh Barty (25) todistaa Wimbledonissa, miksi hän on tällä hetkellä maailman paras tennispelaaja. Australialainen voitti ensimmäisen tittelinsä maailman tärkeimmässä turnauksessa 6: 3, 6: 7 (4: 7), 6: 3 Karolina Pliskovaa (29 / Tšekki) vastaan.

Näennäisesti mahdoton tehtävä – edellisten yhdeksän ammattivuoden aikana Barty ei koskaan päässyt Wimbledonin kahdeksantoista kierroksen yli – on nyt vihdoin onnistunut! Ja se Hollywood-tähden Tom Cruisen (59 / “Mahdoton tehtävä”) silmien edessä.


Hollywood-tähti valokeilassa: Cruise jatkoi nousua taukojen aikana. Jo ennen Bartyn ratkaisevaa palvelupeliä hän herätti huomiotaKuva: Getty Images

Utelias siitä: ”Mission Impossible” -tähti Cruise puuttui jopa aktiivisesti Bartyn ”Mission Possible” -ohjelmaan!

Tom Cruise huijasi katsomoa

Mitä tapahtui?

Pelin tauon aikana, ennen kuin australialainen palvelee ottelun voittamista, elokuvatähti nousee katsomon istuimelta, antaa faniensa juhlia hetkeksi ja heiluttaa yleisölle. Cruise oli jo aiemmin täyttänyt faniensa selfie- ja nimikirjoituspyynnöt muissa ottelukausissa.

Tähti-selfie: Cruise nautti selvästi tennispelaajien huomiostaKuva: ADRIAN DENNIS / AFP

Tämän ongelmana on, että pelikatkot ovat tennistähtien tärkeitä keskittymisvaiheita. Vasta sitten he voivat ottaa hengähdyksen penkillä ja kokoontua uudelleen.

Risteilyn takia Keskustuomioistuimessa oli yhtäkkiä paljon hälinää ja melkein juhlatunnelmaa. Tällaisen huomion herättäminen itselleen tärkeissä otteluvaiheissa on tennisturnausten kävijöille todella kiellettyä. Ilmeisesti Cruise ei ollut kuullut …

Ainakin Barty ei häirinnyt tätä ulkoista puuttumista matkalla kohti ensi-iltaa Lontoossa. Hieman myöhemmin hän muutti ottelupisteensä onnelliseksi lopuksi!

Barty-juhlat Wimbledonissa

Barty Pliskova ei ollut antanut mahdollisuutta ensimmäisessä lauseessa. Hän ottaa palvelun numerolta 13 maailmassa kolme kertaa (!) Ja kääntää heti ensimmäisen settipallonsa. Vain 29 minuutin kuluttua ensimmäinen kierros on tölkissä. Uskomatonta: Pliskova antaa ensimmäisen pisteensä vasta, kun Bartylle on jo 3-0 ja 30-0!

Toisessa lauseessa tšekki löytää taistelijan sydämensä. Pliskova palaa takaisin 3-1-alijäämän jälkeen, ottaa 4-3-johtoaseman. Yhtäkkiä Pliskova on siellä! Kehittyy todellinen trilleri – ja korkeatasoinen tennispeli.

Barty näyttää luokkansa oikeaan aikaan. Pisteillä 40: 0 (!) Pliskova, hän tekee viisi pistettä peräkkäin ja saa ilmeisen ratkaisevan tauon 6: 5: ään. Mutta Pliskova lyö takaisin ja vie vastustajansa palvelun uudestaan ​​konkurssia silmällä pitäen. Tie tauko! Hulluus!

Ja sitten se muuttuu todella upeaksi: Pliskova voittaa muun muassa uskomattoman rallin, johon kuuluu verkkorulla, pysäytyspallo, kiitokset ja smack-pallo, neljä settipalloa ja lopulta voittaa setin nyt vapisevan Bartyn kaksoisvirheellä .

Mutta: Kolmannessa lauseessa Barty näyttää myös henkisen voimansa. Hän nappaa tie-breakin, nappaa nopeasti varhaisen tauon – ja suorittaa itsevarmasti virkkeen. 1:56 tunnin taistelun jälkeen ensimmäinen Wimbledonin titteli on kuivalla puolella!

Bartylle, joka heitti tenniskuningattaremme Angelique Kerberin (33) semifinaaleihin, se on vasta toinen Grand Slam -titteli kaksinpelissä Ranskan avoimen voiton jälkeen vuonna 2019 (plus US Open 2018 parinpelissä).

Pliskovan on sen sijaan odotettava ensimmäistä voittoa Grand Slam -turnauksessa. Tsekki menettää toisen finaalinsa US Open 2016: n jälkeen. Loppujen lopuksi hän juhlii myös parhaan tuloksensa Wimbledonissa (toistaiseksi vasta toinen kierros) – pieni lohdutus erittäin vahvan suorituksen jälkeen.

Wimbledonin tietokilpailu

+++ Sovelluksen käyttäjät tulevat tänne tietokilpailuun +++

.

Opi tämä täällä nyt