August 1, 2021

Wimbledon, Berrettini viimeisinä aikoina ja missä nähdä televisiosta ja suoratoistona

Matteo Berrettini on tullut Kolmas italialainen, joka on koskaan saavuttanut Grand Slam -finaalin Nicola Pietrangelin ja Adriano Panattan jälkeen, jotka menestyivät ensimmäisenä tennistemppelissä, Wimbledon. Kukaan ei ollut koskaan työntynyt niin pitkälle All Egland Clubin nurmikoilla. Roomalainen, joka jo varmasti nousee rankingissa sijalle 8 ja voiton ollessa jopa 7, odottaa Djokovic-Shapovalovin voittajaa. Sitä toistetaan Keski kello 15.00 alkaen, suoraan päällä Sky Sport Uno, Sky Sport Tennis e suoratoistona su NYT. Sivustollamme ja sovelluksessamme liveblogi uutisten ja päivitysten kanssa.

Berrettini-Djokovic su Sky

SanaBerrettini: ”Enemmän kuin unelma. Minun on uskottava siihen ”

Kuten kaikki Wimbledon, jopa finaali Berettini-Djokovic näkyy Sky Sportissa. Ottelu on tarkoitus sunnuntaina Centralessa klo 15. Naisten kaksinpelin finaali on suunniteltu lauantaina 10. heinäkuuta klo 15 ja miesten ja naisten kaksinpelin finaalit klo 17.30. Miesten turnauksen viimeinen tapahtuma suorana lähetyksenä Sky Sport Tennis ja Sky Sport Uno.

Sunnuntai 4. finaalit yhdessä päivässä! Ylimääräinen on kotona Sky

OhjelmaBerrettini & Italia: Sky-finaalissa sunnuntaina

Sunnuntai 11. heinäkuuta on Sky-urheilun muistopäivä: vajaan 24 tunnin aikana maailman jalkapallon, tenniksen ja koripallon parhaat puolet lähtevät kentälle neljän ehdottoman arvokkaan haasteen eteen live su Sky e suoratoistona su NYT.

 • 2 tuntia yöllä lauantaista sunnuntaihin: COPA AMERICA 2021 finaali Brasilia-Argentiina
 • Viisitoista: WIMBLEDON 2021 finaali Berrettini-Djokovic
 • 21.00: Euro 2020 -finaali Italia-Englanti
 • 2 am sunnuntaista maanantaihin: NBA-finaalit, peli 3 Milwaukee Bucks-Phoenix Suns

Sky Sportin sunnuntaiohjelma

 • Sunnuntai 11. heinäkuuta
  14.30 – “Studio Wimbledon” – Sky Sport Tennis ja Sky Sport Uno
  15.00 – miesten kaksinpelin finaali – Sky Sport Tennis ja Sky Sport Uno
  seurata – “Studio Wimbledon” – Sky Sport Tennis ja Sky Sport Uno
  malmi 22.30 – “Wimbledon: Sisäpiiri” – Sky Sport -tennis

(Wimbledon saatavilla Sky Go -palvelussa, myös HD-muodossa ja suoratoistona NYT)

.

Valitse tästä