July 31, 2021

Argentiinan mestari: 1-0 Brasiliaan Copa America -maalilla, maalia Di Maria

Laulajan maalit De Paulin avustuksella päättävät finaalin: Leolle se on ensimmäinen suuri palkinto Argentiinan paidalla. Neymar varjossa

Odotetuin ja hikoilevin voitto, joka rikkoo 28 vuoden paaston koko kansalle ja joka vihki lopulta (myös) maailman suurimman pelaajan maajoukkueelle: Etelä-Amerikan Argentiinan mestari ja Messi lopulta voittavat myös albicelesti-värit. 14 vuoden yritysyrityksen jälkeen Pulce selvittää tuloksen kohtalolla ottamalla paenneen Cupin kolme kertaa yhden askeleen päässä maalilinjasta (vuosina 2007, 2015 ja 2016). Hän tekee sen oikein Maracanassa, jossa hän nieli uransa katkerimman pureman, vuonna 2014 menetetyn maailman finaalin Saksaa vastaan. Tällä kertaa Argentiina vapauttaa elämän historiallisia kilpailijoita vastaan ​​ilon huudon Di Marian helmen ansiosta alkupuoliskolla. Riittää, jotta Albiceleste saisi käsiinsä hänen 15. America’s Cupinsa (vastasi Uruguayn ensisijaisuutta) ja pysäyttää Brasilian lyömätön juoksu Maracanalla, joka oli kestänyt vuodesta 1998.

Uhkapeli

Ei uutisia ensimmäisessä yksitoista verdoorossa verrattuna aattona ennustettuun, Lodi mustelmoituneelle Alex Sandrolle sekä Paquetàn ja Evertonin vahvistuksille. Yllätykset sen sijaan antavat hänelle Scalonin, joka sen lisäksi, että hän vaarantaa Romeron käynnistämisen puolustuksen keskellä Atalantinon epävarmoista olosuhteista huolimatta, esittelee neljä muuta muunnosta verrattuna Kolumbian välieriin semifinaaleissa: Montiel Molinalle, Acuna Tagliaficolle, Paredes Rodriguezille ja Di Maria Gonzalezille. Vaarat, jotka osoittautuivat pian havaittaviksi, varsinkin ”Fideon” tapauksessa, todellinen ase ensimmäisten 45 minuutin aikana, huomattavasti sen hämmästyttävän maalin jälkeen, jolla hän avasi tuloksen 21. minuutilla. Hänen puolellaan Albiceleste uppoaa useammin hyödyntäen nopeuttaan, jatkuvaa työntöään ja kykyä systemaattisesti viedä aika Lodiin ilman vastuuta tavoitteesta.

Tynnyri ja taikuutta

Brasilia ja Argentiina alkavat hitaasti, he tutkivat toisiaan ja ennen kaikkea, jos antavat heille hyvän syyn, ainakin 30 ensimmäisen aikana. Monet virheet, joihin erotuomari lentää liian kevyesti ja peli on väistämättä pirstoutunut. Seleçao yrittää arasti lyömällä nenänsä Scalonin kompaktiin takaosaan, jota johtavat Romero ja Otamendi, esityksen tekijät ilman pienintäkään vikaa. Argentiina vastasi hyödyntämällä ennen kaikkea oikealla kaistalla annettuja tiloja ja osui ensimmäisellä yrityksellä, 21 ‘: De Paulin tarkka 40 metrin heitto Di Marialle, vasenkätinen ohjaus ja pehmeä lohko, joka ei jättänyt Edersonia ulos. Se on illan ensimmäinen valonsäde, joka antaa itseluottamusta ja innostusta Argentiinalle, joka laillistaa edun kahdella muulla Messi ja Di Marian salakavalalla johtopäätöksellä. Isännöille päinvastoin vain epärealistinen ja vaaraton oikea jalka Casemirolta ensimmäisten 45 ‘. Toisella puoliskolla Tite lisää välittömästi Firminon ja Viniciusin Fredille ja Evertonille. Albicelesten puolustus kutsutaan ylityöksi. Argentiinan ykkösvaaraksi tulee Richarlison, joka murtautuu helposti Acunassa ja tekee kaksi isoa otetta yhteistyössä Paquetàn kanssa. Ensimmäisenä, 53 ‘: lla, maali peruttiin Var-huoneessa saman Richarlisonin hyökkäyksestä, joka 55’: ssa sitoutuu Martinezin lähialueelle. Sillä välin Albiceleste sulkeutuu kuin siili kulkee viiden miehen puolustukseen. Valinta pystyttää barrikadit palkitsee Seleccionin, joka on vakiintunut viimeisen neljänneksen aikana Brasiliaa vastaan ​​viiden hyökkääjän kanssa turhaan. Alan parhaiden joukossa yhdessä Di Marian, “italialaisten” Romeron ja De Paulin kanssa.

Messi, Neymar

Kahden mestarin välinen viides kasvotusten, mutta ensimmäisen arvoinen titteli. Viimeisen ilon lisäksi Messi voittaa etäisyyden vertailussa, vaikka se ei loistanut tavalliseen tapaan. La Pulce ei pysty kasvattamaan henkilökohtaista tasoaan 4 maalilla ja 5 syöttöllä, mikä ansaitsi hänelle edelleen parhaan maalintekijän arvon (yhteistyössä kolumbialaisen Diazin kanssa), mutta aiheuttaa vilunväristykset Edersonille vasemman jalan vasemmalla 32. minuutilla sekä avaamalla jatkuvasti tilaa Lautarolle ja Di Marialle. Pikku standardiensa mukaan, katsotaan myös törkeäksi virheeksi kasvotusten Edersonin kanssa vain muutaman minuutin päässä viimeisestä pillistä. Mutta Neymar tekee vieläkin vähemmän, imetään Argentiinan puolustuksen paksuihin verkkoihin koskaan löytämättä oikeaa tilaa tai pelaamaan vaikutusta. Häneltä vain kuristettu oikeus 12 ‘: n jälkeen Richarlisonin hyvän pankin ja pahoin potkut vapaapotku esteelle, sitten paljon hermostuneisuutta, mielenosoituksia ja ryömiä, mikä on seurausta selvästi vaimeasta illasta.

Kuorot ja ovela

Osittainen uudelleenavaus yleisölle tilaisuutta varten, mutta kaikki ei mennyt hyvin: Maracanan osastoille päästettiin yhteensä noin 7000 katsojaa, muutama kymmenen ihmistä ilmestyi portteihin näyttääkseen väärennettyjä rokotustodistuksia saadakseen vihreän valon Sisäänkäynti. Hälytys annettiin muutama tunti ennen käynnistystä vanupuikkojen analysoinnista vastaavan laboratorion toimesta, kun kokoontumiset kasvoivat kasvien porttien edessä. Yleisö päättyi hyökkäykseen sisäänkäynnille, joka oli varattu noin tuhannelle kutsutulle faneille, mukaan lukien viranomaiset, sponsorit ja perheenjäsenten sukulaiset. Toisaalta epätavallisen rento ja rauhallinen ilmapiiri kahden fanin välillä, jotka lauloivat kuoroja ja kappaleita aiheuttamatta häiriöitä silloinkin, kun olivat muutaman metrin päässä lippujen keräilyn yhteydessä lipputulosta.

.

katso tätä sivustoa