August 4, 2021

Britit yrittävät päästä sisään ilman lippua

Näyteikkunat kokonaan tuhottu, pullot lentävät ilmassa yhdessä myymälöiden pöytien ja liikennemerkkien kanssa. Ja vielä kerran: pahoinpidelty linja-auto (vaaditaan poliisin toimia) ja miehet kiinni lampuissa. Euforian (ja olut) faneista luo täydellisen kaaoksen a Lontoo, jossa useat aukiot ovat kärsineet englantilaisten levottomuudesta muutaman tunnin ajan Wembleyssä pidetystä Italia-Englanti-finaalista. Sadat sosiaalisen median videot todistavat tämän: erityisesti mellakat a Leicester Square, ytimessä Soho.

Euro2020, Wembley Park, johon tuhannet englantilaiset fanit hyökkäsivät: monet nukkui penkillä

Fanit yrittävät päästä sisään ilman lippua

Kaaos myös a Wembley, jossa sadat fanit yrittivät pakottaa sisäänkäynnit pääsemään sisään, jopa vapauttamalla suuren taistelun muutaman metrin päässä stadionin portista. Myös italialainen lippu syljettiin ja tallattiin kuvilla, jotka tekivät välittömästi verkkokierrokset.

Delta-muunnos on huolestuttava

Ei varmasti paras tapa välttää haittaa koko väestölle sekä Delta-variantin leviämistä, joka on täysin liikkeessä Iso-Britannia. Fanit kokoontuivat lukemattomille kaduille, Liverpoolista Lontooitse asiassa, jos etäisyyttä ei ole noudatettu. Pelättiin mahdollisesta “pommi” -saasteesta, ja pelin edeltävien tuntien kuvien jälkeen hälytys on vielä korkeampi. Wembleyn stadionille odotetaan noin 7 tuhatta italialaista ja 58 tuhatta englantia: sisäänkäynti stadionille alkoi noin kello 18.00 ilman erityisiä häiriöitä.


Viimeksi päivitetty: sunnuntaina 11. heinäkuuta 2021, 20:34


© TUOTTAMINEN VARATTU

.paras sivusto