August 2, 2021

Coronan toimenpiteet heikentävät lasten immuunijärjestelmää – RT DE

Uuden-Seelannin sairaalat ilmoittavat lisääntyneistä hengitystiesairauksista lapsilla. – raportin mukaan Huoltaja Pääkaupungin Wellingtonin 46 lasta, mukaan lukien monet imeväiset, on viety sairaalaan hoitoon, joista osa on tuuletettava. Hengitystiesairauden aiheuttaja on ns. Hengitystiesyntyinen virus (RSV).

Robert Koch -instituutin mukaan RSV-taudinaiheuttaja leviää maailmanlaajuisesti aikuisilla ja lapsilla. Imeväisillä, keskosilla ja pikkulapsilla se on yksi hengitystieinfektioiden tärkeimmistä syistä. Tämänhetkisten arvioiden mukaan oletetaan olevan 5,6 vakavaa tapausta / 1000 lasta ensimmäisen elinvuoden aikana maailmanlaajuisesti. Lähes jokainen lapsi selviytyi RSV-infektiosta kahden vuoden iässä. Lapsille, joilla ei ole lisääntynyttä riskiä, ​​taudin kulku on kohtalokas vain 0,2 prosentissa tapauksista. Monimutkaisia ​​kursseja voi usein esiintyä korkean riskin potilailla.

Immuunijärjestelmä on jäljessä

Lastenlääkärit näkevät tämänhetkisen taudinpurkauksen immuniteettivelan yhteydessä, mikä johtuu koronatoimenpiteistä. Anti-COVID-19-lukkiutumisten takia immuunijärjestelmä ei kyennyt kehittymään riittävästi. Uuden-Seelannin epidemiologi ja terveyden professori Otagon yliopistossa Michael Baker sanoi:

“Voimme nähdä, että nyt on paljon haavoittuvia lapsia, jotka eivät ole altistuneet taudinaiheuttajille – ja ovat nyt ensimmäistä kertaa.”

Immuniteettirungon ilmiö ilmeni koronamittausten lukkiutumisista, käsien pesusta, etäisyyttä koskevista säännöistä ja naamioista. Ne olisivat yleensä estäneet COVID-19: n kaltaisten sairauksien, mukaan lukien flunssa ja RSV, leviämisen. Uudessa-Seelannissa lukkiutumisten sanotaan vähentäneen flunssaa 99,9 prosentilla ja RSV: ssä 98 prosenttia.

Riskit ja sivuvaikutukset tunnetaan toukokuusta lähtien

Ranskalaiset lääkärit olivat huomauttaneet hygieniatoimenpiteiden ei-toivotuista sivuvaikutuksista toukokuussa 2021 tehdyssä tutkimuksessa. Tutkijat kirjoittivat tuolloin, että niiden positiivinen vakava vaikutus on tervetullut lyhyellä aikavälillä, koska se estää terveydenhuoltojärjestelmälle aiheutuvan lisärasituksen. Pitkällä aikavälillä lasten steriili elämä johtaa ongelmiin: bakteeri- ja virusinfektiot eivät leviä eikä immuunijärjestelmä voi kehittyä. Seurauksena olisi vakavampia taudinpurkauksia.

“Mitä kauemmin olet tuskin alttiina virus- tai bakteeri-patogeeneille, sitä suurempi on todennäköisyys tuleville epidemioille.”

Uudessa-Seelannissa on ollut viiden viime viikon aikana lähes 1000 RSV-tapausta ympäristötutkimuksen ja -instituutin mukaan. Toisaalta 29 viikon talvikauden keskiarvo on 1743 tapausta. Australiaan vaikuttaa myös keskimääräistä suurempi RSV-tapausten määrä.

lisää aiheesta – Lukituksen seuraukset: odotettavissa on lisää sairauksia kylmäviruksista

lukea