July 31, 2021

Djokovic finaalissa Wimbledonissa Berrettinin kanssa: “Toivon, että Italia voittaa vasta illalla”

Djokovic varaa tapaamisen Berrettinin kanssa: sunnuntaina he kohtaavat toistensa finaalissa Wimbledonissa (ottelu, jota voit seurata live su Sky), haasteessa, joka lupaa olla mahtava. Serbilla on selkeät ajatukset: ”Emme ole koskaan tavanneet nurmikolla. Se on hänen ensimmäinen finaali Grand Slamissa, 30. minulle: toivomme, että lisää kokemusta auttaa minua. Hän pelaa parhaan tenniksensä, etenkin tarjoilu ja kämmen ovat nousseet radan parhaisiin. Matteo on erittäin lahjakas ja myös taktisesti erittäin älykäs, hän osaa rakentaa pisteen hyvin, on alusta alkaen aggressiivinen. Tunnemme toisemme hyvin, olemme jopa kouluttaneet yhdessä ennen Lontooseen tulemista. ”Wimbledonista Wembleyyn, Italia pelaa EM-kisat finaalissa Englantia vastaan ​​(ottelu Sky-suorana): “Odotan erittäin kovaa ottelua, toivon, että se on hyvä ottelu. Matteolla ei ole mitään menetettävää sunnuntaina, mutta kenties se on erilainen Azzurrilla… Toivon, että vain jalkapallo Italia voittaa finaalissa… ”.

Semifinaali Shapovalovia vastaan

KUVAGALLERIA

Berrettini ja hienot italialaisen tenniksen seurat

Djokovic osoittautui vakaaksi ja johdonmukaiseksi semifinaalissa vastaan Shapolavov: ”Se oli erittäin vaikea ottelu, voitin kolmessa erässä, mutta kaikki kolme taisteltiin, mitä tahansa voi tapahtua. Hän aloitti paremmin kuin minä, toisessa sarjassa hänellä oli myös monia mahdollisuuksia murtaa minut, mutta tärkeimmillä hetkillä löysin parhaan pelini ja yleensä olin johdonmukaisempi. Näin Shapolavovin itkevän kentällä ja myös pukuhuoneessa jälkeenpäin: Ymmärrän tarkalleen, miltä hänestä tuntuu, myös minä kokin sen, mitä hän tunsi. Hän on hyvin nuori, hänellä on vielä useita vuosia tennistä voidakseen kasvaa.

Sunnuntai 4. finaalit yhdessä päivässä! Ylimääräinen on kotona Sky

tv-opasBerrettini & Italia: Sky-finaalissa sunnuntaina

Sunnuntai 11. heinäkuuta on päivä muistaa Sky-urheilua: vajaan 24 tunnin kuluessa maailman jalkapallon, tenniksen ja koripallon parhaat puolet lähtevät kentälle neljään ehdoton arvovallan haasteeseen suorana Sky-palvelussa ja suoratoistona NYT.

  • 2 tuntia yöllä lauantaista sunnuntaihin: COPA AMERICA 2021 Brasilia – Argentiina finaali
  • 15.00: WIMBLEDON 2021 finaali Berrettinin kanssa
  • 21.00: Euro 2020, Italia-Englanti, finaali
  • Klo 2 sunnuntai-maanantai: NBA-finaalit, ottelu 3 Milwaukee Bucks-Phoenix Suns

sivuston www