July 31, 2021

Formula E 2021, kilpailu-2 tulokset New York: Sam Bird voittaa Nick Cassidyn edellä

Brittiläinen Jaguar voittaa Red Hook -radalla ja komentaa mestaruuden. Pistealueelta italialainen-sveitsiläinen Edoardo Mortara puskuroi keskellä kilpailua. Palkinnolla Cassidy ja Da Costa, vuoden 2020 mestari

Sam Bird Jaguarissa voitti toisen kilpailun New Yorkissa 2021 Formula E -mestaruuskilpailuissa. Podiumilla Nick Cassidy (Virgin) ja vuoden 2020 mestari Antonio Felix da Costa (DS-Techeetah). Pois palkintokorokkeelta ja jopa pisteistä Mitch Evans, toinen enintään 2 minuuttia päästä ja sitten 13. ongelmana takana vasemmalla ja energian loppumisesta. Myös italialainen-sveitsiläinen Edoardo Mortara, joka ei enää ole MM-johtaja, oli poissa pisteistä.

kaavan e kilpailun 2 alku

Välittömästi ongelma Jean-Eric Vergnen DS: n alussa, kun Safety Car Mini SE oli radalla minuutin kilpailun jälkeen “hidasta” Birdin pakenemisyritystä varten, kun taas René Rastin Audi meni ulos ja hänet määrättiin ajamaan Blomqvistille ylimääräinen käytetty energia. Ohjausyrityksen jälkeinen törmäys kompromissi melkein välittömästi Mortara E-Prix -palkinnon, mutta entiselle mestaruuden johtajalle se oli lopulta korjaamaton virhe, koska erilaiset Frijns, Vergne ja Rast keräsivät hyvin vähän ja sijoituksen johtaja – jonka nyt lintu itse omistaa – ei ole kovin kaukana.

kaava e 2021, rodun 2 saapuminen NYC: hen

Nämä ovat kymmenen parhaan joukossa New Yorkin kilpailussa 2:
1. Lintu (GB / Jaguar)
2. Cassidy (Nzl / Neitsyt)
3. Rannikolta (Tekijä / DS Techeetah)
4. Wehrlein (Ger / Porsche)
5. Lotterer (Ger / Porsche)
6. Sims (GB / Mahindra)
7. Syntynyt (Fra / Venturi)
8. Frijns (Ola / Neitsyt)
9. Lynn (GB / Mahindra)
10. Gunther (Ger / Bmw)

kaava e 2021, maailman ranking

Tämä on mestaruuden tilanne, kun on jäljellä neljä kilpailua:
1. Lintu (GB / Jaguar) 81 punti
2. Rannikolta (Tekijä / DS Techeetah) 76
3. Frijns (Ola / Virgin) 76
4. Laasti (Ita-Svi / Venturi) 72
5. Cassidy (Nzl / Neitsyt) 70

.

vastaukseni