July 31, 2021

“Joy-Conin toiminnot ja kokoonpano eivät muutu” ja ajautuvatko? – Moninpeli.it

Yhdysvalloissa he pystyivät testaamaan uuden Nintendo Switch -mallin, jolla on OLED-näyttö. Se on malli, joka tuo huomattavia parannuksia Switch-kokemukseen, kuten suuremman ja värikkäämmän näytön, paremman tukipohjan sekä tehokkaammat ja tarkemmat kaiuttimet. On kuitenkin toinen kysymys, jonka kaikki kärsineet kysyvät ajautuminen Nintendo Switch -ohjaimilla: asennetut Vaihda OLED kärsivätkö he samasta ongelmasta? Nintendon vastaus oli melko kiertävä, koska siinä sanottiin, että ” Joy-Con ei muutu”.

Mitä se tarkoittaa? Kaikesta huolimatta on edelleen olemassa vaara, että Joy-Con alkaa rekisteröidä analogisten vipujen liikkeitä, joita todellisuudessa ei ole tehty, tai se on tapa välttää ongelman laajamittaisen tunnustamisen etenkin tosiasia, että vireillä on jo useita oikeusjuttuja ja voisiko japanilaista yritystä vastaan ​​käyttää minkäänlaista väärää lausuntoa? Vastauksessa sanotaan kuitenkin, että Nintendo jatkaa parantaa jatkuvasti tuotteitaan, mikä voi tarkoittaa, että jotain on tehty 4 vuotta myöhemmin.

Nintendo Switch OLEDin Joy-Con

Amerikkalaiset kollegat eivät tiedä tätä ja ovat voineet kokeilla vain konsolia, jota he eivät tiedä varmasti, jos jokin uuden Joy-Conin sisällä on muuttunut. He voivat vain ilmoittaa vastaus suuresta N: stä, joka välttää ajautumista, mutta viittaa asiakaspalveluun jokaisessa kohtaamassasi ongelmassa.

“Joy-Con-ohjaimen kokoonpano ja toiminnot eivät ole muuttuneet Nintendo Switchillä (OLED-malli).” kirjoitti Nintendo. “Kokoonpano ja toiminnot ovat samat kuin Joy-Con-ohjaimet Nintendo Switch -konsolille. Nintendolla olemme ylpeitä laadukkaiden tuotteiden luomisesta ja parannamme niitä jatkuvasti. Me tiedämme raportoi, että jotkut Joy-Con-ohjaimet eivät ole toimineet kunnolla. Haluamme asiakkaidemme nauttivan Nintendo Switchistä, ja jos mikään ei salli heidän saavuttaa tätä, suosittelemme heitä käymään osoitteessa http://support.nintendo.com, jotta voimme auttaa. “

Voisit kokeilla tätä