August 1, 2021

Käyräpäivät, nopeuta rokotusta yli 60

“Covid-19 ei ole voittanut, se on sanottava selvästi ja ne, jotka eivät, ovat vastuuttomia. Viime vuonna näinä päivinä tartunnan vähenemissuunta oli parempi kuin tänä vuonna, ja kaikesta huolimatta se lähti syyskuussa uudesta aallosta. Tänä vuonna onneksi meillä on rokotteita, emme voi edes saapua elokuussa.Rokotusvelvollisuus ei ole diktaattoriverotuksen muoto mutta poliittisen terveen järjen, jonka pitäisi alkaa itse Euroopan unionista ” Francesco Boccia, demokraattisen puolueen paikallisten elinten johtaja hän sanoo kannattavansa pakollista anti-covid-rokotusta. “Delta-muunnos on lopetettava tosiseikoilla, ei apuvälineillä, sen on oltava rajoitettua ja hillittyä, eikä massiiviselle rokotuskampanjalle ja tiukoille säännöille, joita on noudatettava myös kesällä, ei ole muuta vaihtoehtoa. Yhdistynyt kuningaskunta, Espanja ja Portugali osoittavat näinä päivinä, että Delta-muunnoksen infektioiden lisääntyminen voi jälleen kasvaa huolestuttavasti. Lontoossa on riski, että tartuntariskiä aliarvioidaan vielä kerran ”, lisäsi Boccia.

Edistää myös pakollista rokotetta Sergio Abrignani, CTS: n osa, jonka mukaan ”rokotus on kansanterveysongelma. Jos en rokota itseäni, saan tartunnan heikon henkilön, joka ei ehkä ole vastannut rokotteeseen ja jolla on suuri todennäköisyys kuolla. Jos kolmekymmentä vuotta vanha vapaa henki ei rokota, hän saattaa tuoda kotiin viruksen, joka voi tappaa isoisänsä tai isänsä. Se on suurta itsekkyyttä. Se on kuin verojen maksamatta jättäminen. Meidän on tehtävä samalla tavalla kuin lääkäreiden kanssa. rokotteen vaatimus anti-hepatiitti b, polio-tauti ja tartuntatauti, joka tappoi 130 000 italialaista ja sai meidät menettämään 180 miljardia euroa 15 kuukaudessa. Mutta se on puhdasta hulluutta.

tästä lähteestä