August 1, 2021

Kuningatar haluaa myös muistaa, kuinka hän välitti kultaisen Nike. Italialaiset ovat kuitenkin vakuuttuneita siitä, että Jumala on yksi heistä

Jalkapallo palaa lopulta kotiin, kuten Englannin maajoukkueen Football’s Coming Home epävirallisessa hymnissä todetaan. Missä hän syntyi. Saarille, kun kotimaiset fanit lauloivat Southgaten valintakampanjassa huipentuvaan EM-kisaan, vaikka he lauloivat tuskallisesti hymyillen mantereella.

Tanskalainen maalivahti Kasper Schmeichel kuitenkin muistutti ironisesti kaikkia englantilaisia ​​siitä, että jalkapallo on palaamassa kotiin, mutta että se ei ymmärrä millaista palautetta pokaali fanien laulaa.

Skandaali hetki EURO-välierissä. Kriittisenä hetkenä tanskalainen maalivahti häikäisi laserilla

Loppujen lopuksi ainoa Albion, josta on ylpeä, oli Sir Alf Ramsey ja hänen tiiminsä MM-kisoissa. Kaikille 55 vuotta sitten, ja jopa ripaus katkera jälkimaku.

Argentiinassa ja koko Etelä-Amerikassa sen laukaisi ensin Bobby Moore, Bobby Charlton, Geoff Hurst et ai. aivan argentiinalaisten yläpuolella, jalkapallomaailmassa sitä vahvisti sitten Hurstin laukaus viimeisessä jatko-ottelussa Saksan kanssa, josta kukaan ei voi olla varma tähän päivään saakka, oliko kyseessä tavallinen maali vai ei.

Englantilainen jalkapalloilija Raheem Sterling putoaa maahan EURO-välierissä Tanskan rangaistusalueella ja erotuomari määräsi rangaistuksen. Vaikka Kane ei muuttanut sitä, hän teki ratkaisevan maalin maalista.

Laurence Griffiths, ČTK / AP

Loppujen lopuksi sama katkera jälkimaku tarttuu nykyisen englantilaisen valinnan piirustukseen finaaliin. Ja se ei ole vain vihamielinen ilmapiiri vastustajia kohtaan, jota kotifanien kiusallinen humina vahvistaa vastustajan hymnien aikana, mutta myös paljon pesty kiistanalainen rangaistus, joka ratkaisi välierän kaksintaistelun ja ohjasi Albionin finaaliin.

“Ja he ovat aina saarnanneet ja opettaneet meille, että Englannissa asuu reilu peli, ei simulaatio”, muisteli sarkastisesti entinen Saksan maajoukkue Dietmar Hamann, joka on työskennellyt saarilla yksitoista vuodenaikaa Newcastlessa, Liverpoolissa ja Manchester Cityssä.

Lontoon kadut, kun Englannin jalkapalloilijat etenevät EM-finaaliin.

Henry Nicholls, Reuters

Englannin jalkapallo ei kuitenkaan ymmärrä samanlaisia ​​keksintöjä ja viittauksia eikä halua kuulla niitä. Hän haluaa kuulostaa hänen “Se on tulossa kotiin” -päivän jälkeenkin finaalin jälkeen.

Heidän kuningatar Elizabeth II. myös.

Hän lähetti kuitenkin myös kirjeen valmentaja Gareth Southgatelle ja toivotti hänelle ja koko joukkueelle onnea ja lisäsi samalla muistin siitä, kuinka hän antoi Bobby Moorelle kultaisen Niken Wembleyssä viisikymmentäviisi vuotta sitten.

Hän haluaisi nähdä samanlaisen kruunajaisen uudelleen. Herrasmies Gareth Southgate, joka valmentaa otteluita ikonisessa liivissä, todennäköisesti ylennetään aristokraattiseen asemaan siinä tapauksessa. Ja ehkä jo ennen saarten valmentajalegenda Alf Ramseyä, jonka oli odotettava vuosi maailmanmestaruuden voittamisen jälkeen, ennen kuin hän saattoi lisätä nimensä sana sir.

Innostunut Albion-manageri Gareth Southgate johettuaan valintansa EURO-finaaliin.

Frank Augstein, Reuters

Kukaan ei muista, että jos Big Sam ei olisi sekaantunut skandaaliin viisi vuotta sitten, jossa hänet pakotettiin eroamaan maajoukkueen valmentajana, Gareth Southgate ei todennäköisesti olisi löytänyt itseään Kolmen Lionin penkiltä. Loppujen lopuksi silloinen englantilaisen kaksikymmentäyksi valmentaja ilmoitti kesäkuussa 2016, ettei hän ollut edes kiinnostunut hakemaan Roy Hodgsonin juuri vapauttamaa paikkaa.

Big Sam, kun valmentaja Allardyce on saanut lempinimen saarilla, oli kiinnostunut, mutta korruption syyttämisen jälkeen paikka Englannin maajoukkueen penkillä jäi jälleen tyhjäksi.

Southgatesta on tullut ratkaisu. Väliaikainen, koska vuoden 2018 MM-kisoihin osallistumisen karsinnan jälkeen toisen valmentajan oli tarkoitus tulla. Tunnetumpi, kokeneempi, asianmukaisella nimellä ja maineella.

Southgate onnistui kuitenkin pätevöittämään, joten hän vaihtoi väliaikaisen palkkion neljän vuoden sopimukseen. Venäjän mestaruuskisoissa hänet palkittiin etenemisestä välieriin ja lopulta neljäs sija sen jälkeen, kun joukkue hävisi Belgialle pronssimitalissa.

EURO 2021

Jalkapallon EM-kilpailut, jotka alun perin oli tarkoitus pelata vuosi sitten, se alkaa 11. kesäkuuta ja päättyy 11. heinäkuuta. EURO: ta isännöi yksitoista maata, Tšekin jalkapallomaajoukkue eteni ryhmästä kolmannelta sijalta ja hävisi Hollannille 16. kierroksessa. Mestaruusfinaali pelataan legendaarisessa Wembleyssä.

Kolme vuotta myöhemmin hän palkitsi jälleen Englannin jalkapallon. Ensin Euroopan mestaruuskilpailujen neljännesvälierässä, kun hän 55 vuoden jälkeen kukisti Saksan Wembleyssä, josta hän ansaitsee ritarin.

Tämä ei kuitenkaan lopettanut ikonisessa liivissä otteluita valmentavan valmentavan herran luottamuksen palauttamista. Hän teki historiaa paitsi johtamalla Kolme leijonaa maailmanmestaruuskilpailujen ja EM-kisojen välieriin ensimmäistä kertaa vuosina 1966-1968, mutta myös kukistamalla Tanskan voittamalla sellaisen valmentajalegendan kuin vuoden 1966 maailmanmestarivalmentaja Alf Ramsey. . Hän voitti vain neljä karsintakilpailua peräkkäin isoissa turnauksissa.

Ja siellä finaali odottaa Southgatea, jonka aikana Ison-Britannian kuningatar ja kaikki hänen aiheensa katsovat häntä luottavaisin mielin.

Kane ennen EM-finaalia: Meillä on mahdollisuus kirjoittaa historiaa, meidän on tartuttava siihen molemmin käsin

”Meillä on mahdollisuus kirjoittaa historiaa. Jopa vanhemmillemme, jotka eivät ole koskaan nähneet Englantia ison turnauksen finaalissa. Se on erityinen hetki, ja jos voitamme, meillä on paikka historiassa loppuelämämme ajan. meidän on kiinni siitä molemmilla käsillä, ”kapteeni Harry Kane myönsi, kuinka paljon jalkapallo kaipaa kultaa.

Italialainen ilo! Valmentaja Robert Mancinin maksut pelataan tittelistä EURO: ssa.

Justin Tallis, Reuters

Englannin ongelma on kuitenkin se, että Italia kaipaa myös eurooppalaista kultaa. Loppujen lopuksi hän voitti sen EM-kisoissa ensimmäisen ja viimeisen kerran vuonna 1968.

Hän on nyt lähellä häntä. Varsinkin kun englantilainen ei koskaan voittanut maajoukkueitaan suuressa turnauksessa ja voitti vain yhden kahdeksasta viimeisestä ottelusta.

Varsinkin kun squadra azzura ei ole hävinnyt 33 peliä peräkkäin ja pelaa jumalallista jalkapalloa Robert Mancinin johdolla.

Varsinkin kun Apenniinin niemimaalla kaikki ovat vakuuttuneita siitä, että Jumala on italialainen, minkä hän osoitti laivueelleen puolivälierissä Espanjan rangaistuspotkukilpailussa.

.

artikkeli