July 28, 2021

M5s, Beppe Grillon ja Giuseppe Conten välillä on sopimus. Yhteinen huomautus: “Pian perussäännön lopulliset yksityiskohdat ja uuden presidentin äänestykset”

Kun kaikki näytti olevan puhallettu, etäisyydellä kaksi viikkoa lopulta näyttävältä tauolta, Beppe Kriketti e Giuseppe Conte he löysivät sopimuksen Viiden tähden liike. Regentin ilmoittama käännekohta Vito Crimi ryhmien yhteisen kokouksen aikana. Ja tämä ei ole ainoa uutinen: Crimi on itse asiassa ilmoittanut äänestävänsä pian uusi perussääntö ja uusi presidentti. Crimi luki a yhteinen viesti perustajan ja vastuuhenkilön johtaja: ”The Liike varustaa itsensä uusilla ja tehokkailla työkaluilla, jotka heijastavat identiteettiarvonsa ja omansa vuoteen 2050 kutsumus innovatiivisia“, Se luetaan. “Työn tuloksena syntynyt panosseitsemän komitea“, Se takaaja ja entinen pääministeri Kiitos. “Viiden tähden liikkeen selkeä ja laillinen johtajuus on olennainen osa vakaus ja demokraattinen sinetti maan “, anna molempien tietää, kuka” puhuu jälleen lähipäivinä määrittelemään yhdessä viimeiset yksityiskohdat ja aloittamaan menettelyt syytteeseenpano äänistä ”.

Di Maio: “Mene liikkeen uudelle kurssille” – No, yksi käännekohta täydessä vauhdissa. Odottamaton. Joka otettiin vastaan ​​hyvin tyytyväisyys dai pontieri pentastellati, ne, jotka kyynelen ensimmäisestä minuutista lähtien ovat työskennelleet parantamaan. Heidän joukossaan oli ratkaiseva rooli Luigi Di Maio: ”Olemme aina uskoneet vuoropuhelua ja sisään sovittelu vastakkainasettelun ja kiistan sijaan “, twiittasi ulkoministeri”, Giuseppe Conte ja Beppe Grillo ovat juuri sopineet aloittavansa uuden liikkeen. Kiitos kuudelle ystävälle, joiden kanssa olemme työskennelleet tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Aloitetaan jälleen ”. “Kiitos Beppe ja Giuseppe, tämä ymmärrys on sinun tahtosi hedelmä pitää yhtenäisenä ”, Di Maio sanoi myös ennen ryhmien kokousta. “Kiitos myös kuudelle muulle hallituksen jäsenelletehokas työ. Lopuksi liike voidaan aloittaa uudestaan ​​yhdellä johtajuuden vahvuus. Kiitos Vito, se oli valtionhoito vaikeassa maassa, mutta annoit kaiken. Kiitos solidaarisuudesta siitä, mitä minulle eilen tapahtui (ISIS: n, toim) ”.

“Kiitos niille, jotka odottivat sanovan mielipiteensä” – “Kiitos niille, jotka olivat hiljaa ja odottivat tätä kokousta a läpinäkyvä vertailu“, Hän jatkoi. ”Tähän päivään asti en ollut sanonut mitään aiheesta, nimenomaan siksi, että toivoin vuoropuhelun käyvän ei sosiaalisen median kautta. Mutta vakava vastakkainasettelu meidän välillä. Kuten aina tapahtuu liikkeessä. Ja kiitän kaikkia, jotka valitsivat odota tätä hetkeä kertoa miten he ajattelevat“, Hän sanoo, polemisella aksentilla niitä kohtaan, jotka ovat viime päivinä ottaneet julkisesti puoleensa toisella tai toisella puolella. “Se oli vaikea viikko – hän jatkoi – myös siitä, mitä tapahtui Arvokkuusasetus komissiossa (myös M5S: n äänestys tarkistuksesta, jonka avulla voidaan poiketa epävarmojen sopimusten tiukasta käytöstä). Sen sijaan, että hyökkäsin jollekulle, halusin työskennellä ratkaisun löytämiseksi. Kiitos komission varajäsenten ja toimivaltaisten apulaissihteerien, olemme tehneet ihmeen palauttamalla arvokkuusasetuksen, kuten se oli Count 2: ssa. Hyökkää itseämme, oma poliittinen voimamme, minne se johtaa meidät? Kritiikki kyllä, mutta aina rakentava. Miksi täällä kaikki annamme parhaamme, säälimättömästi ja suurella sitoutumisella. Vakuutan sinulle. Ratkaisut löytyvät vuoropuhelun avulla. Haluan sanoa teille, että me ministerit emme etsi tekosyitä – hän jatkaa – mutta samalla pyydän teitä eivät usko kaupunkien legendoihin tai fantomipaineet saapuivat. Luottakaamme ainakin siihen, mitä sanomme täällä. Minä Luotan sinuun koska tiedän hyvin, ettet koskaan vahingoittaisi liikettä ”, hän lopettaa.

“Oikeuden alalla olemme tehneet parhaamme” – Entinen poliittinen johtaja puhuu myös ministerineuvostossa äänestetystä sopimuksesta oikeuden uudistaminen, joka vapautti myrskyn liikkeelle. “Emme saaneet kaikkea, mutta varmasti saimme meidän paras, aikana, jolloin M5S on miehittämätön ”, hän sanoo. “Nyt työskentelemme parlamentissa. Ilman sopimusta oli olemassa vaara, että e särkyä oikeuden uudistuksemme. Sallikaa minun sanoa – hän selittää – että julkishallintoa ja korruptiota vastaan ​​tehtyjen rikosten aika on pidentynyt ohita oikean keskikohdan suunnitelmat. He alkoivat sanoa, että tämä oli vaarallinen kompromissi. Olemme toimineet parantaaksemme normia, olemme tehneet parhaamme. Pidättäytyessä äänestämästä olisimme menettäneet sovittelun. “Ja sitten toinen kivi poistetaan:”Se ei ole minun tyylini viesti ystäviä, veljiä, tovereja vastaan ​​tuhannessa poliittisessa taistelussa. Kun olet sulkenut sosiaalisen median, ongelmat jatkuvat. Jos teet virheitä, pyydät anteeksi, mutta toimit aina hyvässä uskossa ”.

Fico: “Tarvitsemme nyt kaikkia” – Toinen tärkeimmistä “silloista”, jaoston puheenjohtaja, ilmaisee tyytyväisyytensä Roberto minä olen. “Näiden päivien työ on valmis”, hän kirjoittaa Facebookissa. ”Jokainen meistä on tehnyt osuutemme liikkeen hyväksi ja sopimus uudesta perussäännöstä merkitsee a ratkaiseva kohta jonka käynnistämiseksi olemme kaikki hyvin tietoisia kiireellisyydestä. Samalla hengellä ryhmätyö, kyvyllä tavata toisiaan voimme tehdä paljon. Ja Beppe Grillo ja Giuseppe Conte voivat tehdä sen, jota kiitän. Kaikkien panosta tarvitaan kuitenkin nyt – hän lisää -: parlamentaarikot, jotka toteuttavat päivittäin ehdotuksia ja taisteluita, ts kaupunginvaltuutetut ja alueelliset instituutiot, jotka ovat mukana vatsa maan päällä, pormestarit ovat aina eturintamassa ja päättäväisiä suhde kansalaisiin, ja kaikki aktivistit, jotka ovat liimaa alueen kanssa. On tullut aika aloittaa rivi kaikki yhdessä, ylpeänä siitä, mitä olemme pystyneet tekemään viime vuosina, ja vakaumuksella, todellakin varmuudella, että voimme vielä tehdä paljon “, hän lopettaa. “Vilpitön kiitos Luigille, Vitolle, Davidelle, Ettorelle, Tizianalle ja Stefanolle näiden päivien arvokkaasta työstä”.

Licheri: “Historiallinen hetki, se oli todella vaikeaa” – Myös senaatin ryhmänjohtaja on innostunut Ettore Licheri, seitsemän jäsenen komitean jäsen: ”Hän on a hetki historiallinen M5S: lle se oli todella kova ”. ”Muutama päivä sitten tuntui mahdottomalta päästä sopimukseen. Mutta Beppen ja Giuseppen älykkyys ja rakkaus M5S: ää kohtaan voittivat lopulta. Kiitos myös seitsemälle välittäjälle upeasta työstä. Aloitetaan nyt rohkeutta! ”, Twiittaa senaattoria sen sijaan Paola Taverna. Toinen seitsemästä sovittelijasta oli Euroopan parlamentin valtuuskunnan päällikkö, Tiziana Beghin: ”Lähdemme yhdessä. Giuseppe Conte ja Beppe Grillo ovat yksimielisesti määrittäneet 5 tähden liikkeen uudet säännöt. Saavutimme tämän tuloksen ei kiistalla vaan vuoropuhelulla vertailu ja sovittelu. Me teimme sen! Tämä on hieno virstanpylväs koko 5 tähden liikkeelle: nyt olemme valmiita aloittamaan uudestaan ​​yhdessä! “, Hän kirjoittaa Facebookissa kiittämällä” kuutta ystävää ja kollegaa, jotka jakoivat tämän minulle. herkkä kulku rakentavalla hengellä ja suurella sitkeydellä ”. Hän oli myös valiokunnassa Davide Crippa, pentastellatin varapuheenjohtaja: ”Vihdoin kohta on saavutettu. Teimme työtä yhdistääksemme, ei jakaa, jolloin joukkueen tunne vallitsee. Beppe Grillo ja Giuseppe Conte asettivat liikkeen henkilökohtaisten asemiensa edelle. Onko joukkueen tunne vallitsi ja tästä kiitän kollegoitani, jotka ovat kovassa tilanteessa pitäneet hermonsa ja rakentavan lähestymistavan “, hän kommentoi nyt.

D’Incà: “Se oli ainoa tapa edetä” – “Viiden tähden liike on tänään palautti ykseytensä ja voimme alkaa liikkua yhdessä sama suunta ja uusi tietoisuus on vielä toteutettava monia hankkeita maallemme ja italialaisillemme. Olen aina uskonut tämän olevan ainoa tapa edetä ja että me kaikki työskentelisimme lopulta yhtenäisyyden puolesta. Olimme perustavanlaatuisia ehdottaessamme uusia tapoja tehdä politiikkaa sekä Italiassa että Euroopassa, ja nyt meidän on jatkettava entistä enemmän voimaa kansalaisten vaatimusten täyttämiseksi. Suhteista parlamenttiin ja uudistuksiin vastaava ministeri kirjoittaa Facebookissa, Federico D’Incà. “Haluan tehdä erityisen kiitoksen – hän lisää – Roberto Ficolle, Luigi Di Maiolle, Vito Crimille, Ettore Licherille, Stefano Patuanellille, Davide Crippalle ja Tiziana Beghinille, 7 hengen komitealle, joka onnistui ja onnistui ratkaisemaan tehokkaasti vaikea tilanne joka oli luotu MoVimentossa viime kuukausina. ”Sovittelu, vuoropuhelu ja vertailu ovat avain jokaiseen valintaan ja johtavat M5S: n uudelleenkäynnistykseen. Jatkan ja me kaikki jatkamme yhdessä Giuseppe Conten ja Beppe Grillon kanssa kovasti, jotta tämä tapahtuisi “, hän lopettaa.

Di Stefano: “Liika kaatui liian kauan omalla painollaan” – “Pimeimpinä hetkinä tarvitset sitä munuaisten nykiminen toipua ja aloittaa uudelleen. Ja juuri tällä hetkellä Beppe Grillo ja Giuseppe Conte ovat löytäneet oikean sopimuksen viiden tähden liikkeen käynnistämisestä uudelleen. Hyvin lyhyessä ajassa voimme siis äänestää perussäännöstä ja arvojen peruskirjasta ja lopulta huolehtia vain rakkaan liikkeen johtamisesta liian kauan murskataan omalla painollaan ja siksi helppo saalis šaakaleille. Mene näin ”, on ulkoministerin alivaltiosihteerin ajatus, joka on uskottu sosiaalisille verkostoille Manlio di Stefano. Varatalousministerin puolesta Laura Castelli ”Se on tärkeä päivä meille kaikille. Liikkeen suurin vahvuus on aina ollut osaa kehittyä, saada inspiraatiota kokemuksista kasvamaan ja aina kohtaamaan uusia haasteita. Olemme todistaneet sen kaikkien näiden vuosien ajan. Yhdessä eteenpäin siirtyminen on velvollisuus, vaikka se voi toisinaan olla väsyttävää ”, hän kirjoittaa. “Tuolla on selkeä projekti, visio maasta vuonna 2050. Tiedämme mitä haluamme saavuttaa, mihin haluamme tuoda Italian, ja viime vuosina olemme oppineet saavuta tavoitteet. Nyt olemme valmiita, Beppe Grillon ja Giuseppe Conten kanssa uusi 5 tähden liike alkaa. Vertailu ja ryhmätyö he maksavat aina. ”Johtajuus, säännöt ja tulevaisuuden visio. työkalupakki tuoda liikkeemme vuoteen 2050. Kiitos seitsemän kollegan ja ystävän tekemälle työlle, mutta myös kaikille niille, jotka ovat pitäneet hermonsa ja halunsa löytää ratkaisu yhdessä. Nyt työssä maan hyväksi, liikkeellä, joka jatkaa taistelua Italian uudelleenkäynnistämisen puolesta “, julistaa sen sijaan talouskehityksen varaministeri, Alessandra Todde.lisätietoja