August 2, 2021

sähköinen ilmapiiri Wembleyn ympäristössä ennen Italia-Englanti-finaalin alkua

Leicester Squarelta Picadilly Circukseen, Lontoon kaduilla ja pubeissa tai Wembley-stadionin edessä, Britannian pääkaupunki tarttui häiriöön ja riemuun sunnuntaina 11. heinäkuuta, jo ennen euron finaalin alkua.

Wembley-stadionin edessä lämpötila alkoi nousta useita asteita, ja kymmenet tuhannet englantilaiset kannattajat olivat pukeutuneet paitoihin, lippuihin ja hattuihin kolmen lionin valinnassa, Englannin joukkueen lempinimi. puolen vuosisadan epäonnistumisten jälkeen italialaiset, jotka päättivät pelata spoilereita.

Lue myös Italia-Englanti: Luke Shaw avaa brändin englantilaisille

Hylkäämättä esteeleitä, he ovat kerääntyneet stadionin ympärille aamusta lähtien, ja jotkut, vinkkaiset, ovat alkaneet heittää kiviä, olutpurkkeja, reppuja tai käpyjä ilmaan ohikulkijoille.

UEFA: n mukaan tähän finaaliin odotettiin 67500 katsojaa, mukaan lukien 7500 italialaista kannattajaa ja henkilöä, kuten prinssi William, David Beckham, Englannin kolminkertainen maalintekijä vuoden 1966 MM-finaalissa, Geoff Hurst, näyttelijä Tom Cruise ja malli Kate Moss. Jotkut italialaiset kannattajat otettiin tehtävään myös raivostuneiden englantilaisten kannattajien toimesta, ja suurin osa tifosista, joilla oli lippu finaaliin, palasi nopeasti paikoilleen.

Esteet kaatui, turvallisuushenkilöstö hukkui

Sosiaaliseen mediaan lähetettyjen kuvien mukaan kymmenet liputtomat kannattajat kaativat esteet ja hukuttivat turvahenkilöstön pääsemään stadionin läheisyyteen. Wembley-stadionia ylläpitävä yritys on antanut lausunnon siitä “Oli edessään tapahtuma, joka tapahtui stadionin ulkokehällä” ja että hän oli saanut tukea poliisilta. “Turvatoimenpiteet aktivoitiin nopeasti kyseisillä alueilla, eikä stadionille ole tullut ihmisiä, joilla ei ole lippuja”hän vakuutti.

Kaksi poliisia lähetettiin Leicester Squarelle sunnuntaina 11. heinäkuuta 2021 ennen finaalin alkua.

Lontoon poliisi pyysi Twitterissä kannattajia olemaan tulematta Wembleyyn, jos heillä ei ollut lippuja “Alue on erittäin kiireinen”. “Meillä on paikan päällä edustajia, jotka hoitavat väkijoukkoja ja varmistavat ihmisten turvallisuuden”, hän selvensi.

AFP: n toimittaja huomautti myös, että junat, jotka olivat täynnä kannattajia, lähtivät Wembleylta Lontoon keskustaan, oletettavasti seuraamaan ottelua televisioruudun edessä.

Fanit pääsevät läpi Piccadilly Circusiin sunnuntaina 11. heinäkuuta jätetyn jätteen läpi ennen viimeistä lähtöä.

Ison-Britannian pääkaupungin keskustassa Leicester Squaren turistialue, jonka fanit ovat valloittaneet, pysyy paljon hiljaisemmana. Noin 1500 vedettyä onnekasta ihmistä voi katsella ottelua jättimäiseltä näytöltä Trafalgar-aukiolle perustetulla fanialueella.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Euro 2021: Wembleyssä Gareth Southgaten lunastus koko maan edessä

Maailma AFP: n kanssaMinun selitykseni