August 1, 2021

se on ehdoton uutuus!

Ei edes aika julkaista iPhone 13, joka on jo aika puhua 14: stä. Tulevaisuuden sarjassa on hullu uutuus, jota ei ole koskaan ennen nähty

Super uutuus on tulossa iPhone 14: een, eikä sitä ole koskaan ennen nähty (Apple.com)

Odotus uusista nousee iPhone 13. Apple kutsutaan vastaamaan Samsung e Xiaomi huippuluokan älypuhelimella, joka ei voi pettää miljoonien fanien odotuksia ympäri maailmaa. Uuden sukupolven iPhone haluaa ylittää kaikki myyntiennätykset jälleen, uutuuksien ja yksinomaisten lisäysten äänelle.

Todellisuudessa Cupertinon osista he ajattelevat jo iPhone 14. Kehitystyö on alkamassa tarttua niin paljon, että puhutaan jo ensimmäisistä lisäyksistä, jotka tekevät laitteesta vieläkin ainutlaatuisempi ja ylellisempi. Yksi koskee erityisesti näyttö, eikä enempää vain Pro-malleissa.

Saatat myös olla kiinnostunut >>> Fortnite toivottaa tervetulleeksi hullun mestarin: uusi iho tulee – KUVAT

iPhone 14, edistyksellinen tuore nopeus jopa perusmalleissa

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää siitä (Kuva: Getty)

Uutuus, josta voi vihdoin tulla totta kaikille. Kanssa iPhone 13, Pro-malleille tulee uusi näytön virkistystaajuus. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että 14-sarja ilmestyy vuonna 2022, superuutuus laajennetaan myös kahteen iPhonen perusmalliin. Demokraattinen valinta koko tuotevalikoiman hyväksi ja annettavaksi uskollisille asiakkailleen paras mahdollinen tuote.

Ehkä olet kiinnostunut >>> WhatsApp, kaikuva hyvästit: syy käyttäjien poistamiseen

Mahdollisuuksista puhuttiin seurauksia autonomialle, joka näyttää nyt olevan menneisyyttä uusimpien tasapainotustekniikoiden ansiosta. Kiitos Samsung-paneelit, Tulevaisuuden iPhonien pitäisi pystyä sijoittamaan entistä toimivammat näytöt rasittamatta liikaa laitteen akussa.

näytä julkaisijasivusto