August 3, 2021

Wimbledon, Berrettini-Djokovic: ensimmäistä kertaa miesfinaali naispuolisen erotuomarin kanssa

Berrettinin ensimmäinen kerta Grand Slamin finaalissa, Berrettinin ja Djokovicin ensimmäinen nurmikentällä, mutta ei vain: luetteloon on lisättävä myös Kroatian ensisijaisuus Marija Cicak. Itse asiassa hän erotuomaroi Wimbledonin miesten finaalin klo 15 (jota voit seurata suorana Sky-ohjelmassa): Tätä ei ollut koskaan tapahtunut turnauksen historiassa, kuten All England Club vahvisti. Cicak, 43, on jo tuominnut Petra Kvitovan ja Eugenie Bouchardin viimeiset naisten kaksinpelit vuonna 2014 ja naisten kaksinpelit vuonna 2017.

Wimbledonista tulevat US Open, Australian Open e Roland-Garros

KUVAGALLERIA

Berrettini ja hienot italialaisen tenniksen seurat

Zagrebissa syntynyt Cicak on johtanut kokouksia viimeisen 15 painoksen aikana Wimbledon, mutta myös osoitteessa Olympialaiset Ateenassa, Lontoo e Rio vuonna 2016, jossa hän erotuomari naisten finaaliin. Wimbledonin turnaus on viimeinen neljästä Grand Slam -turnauksesta, joka valitsi naisen miesten finaalin puheenjohtajaksi. Kohteeseen US Open, kreikkalainen Eva Asderaki-Moore teki historiaa vuonna 2015 tuomitsemalla Novak Djokovicin voittaman finaalin Roger Federeria vastaan, ja ranskalainen Sandra de Jenken matkusti vuonna 2007Australian avoin e Roland-Garros.

Sunnuntai 4. finaalit yhdessä päivässä! Ylimääräinen on kotona Sky

viestiBerrettini: “Jos olisin sinä, kääntäisin Sky-toiminnon…”

Sunnuntai 11. heinäkuuta on päivä muistaa Sky-urheilua: vajaan 24 tunnin kuluessa maailman jalkapallon, tenniksen ja koripallon parhaat puolet lähtevät kentälle neljään ehdoton arvovallan haasteeseen suorana Sky-palvelussa ja suoratoistona NYT.

  • 2 tuntia yöllä lauantaista sunnuntaihin: COPA AMERICA 2021 Brasilia – Argentiina finaali
  • 15.00: WIMBLEDON 2021 finaali Berrettinin kanssa
  • 21.00: Euro 2020, Italia-Englanti, finaali
  • Klo 2 sunnuntai-maanantai: NBA-finaalit, ottelu 3 Milwaukee Bucks-Phoenix Suns

katso se