July 31, 2021

Windows 11 -päivittäjillä on vain 10 päivää aikaa palata Windows 10: een


Ensimmäiset Microsoft-kumppanit myös valmistautuvat tukemaan Windows 11: tä – mukaan lukien MSI. Taiwanin tietokoneiden valmistaja on nyt ilmoittanut usein kysytyissä kysymyksissä, että käyttäjillä on vain kymmenen päivää aikaa palata takaisin Windows 10: een päivityksen jälkeen Windows 11: ksi.

Tämä jättää nyt muutaman kysymyksen vastaamatta – koska se olisi iso muutos verrattuna aiempaan käytäntöön, kun siirrytään Windows 10: een. Windows 11 on epäilemättä iso muutos Windows 10: sta, etenkin käyttöliittymän suhteen. Jotkut rakastavat heitä, toiset vihaavat heitä tai yksinkertaisesti eivät pysty selviytymään monista muutoksista. Näin ollen halu palata takaisin Windows 11: stä Windows 10: een ei todellakaan ole täysin tyhjästä.
Infographic Windows 11 Infographic: Tärkeimmät uudet ominaisuudet

MSI: ssä kohta on jo pakattu usein kysyttyihin kysymyksiin Windows 11: ssä ja kirjoittaa:

  • Voinko päivityksen jälkeen palata Windows 10: een, jos en pidä Windows 11: stä?
  • Joo. Windows 11 -päivityksen asentamisen jälkeen on 10 päivän aika palata Windows 10: een pitäen mukana tuomasi tiedostot ja tiedot. Kymmenen päivän kuluttua sinun on varmuuskopioitava tietosi ja tehtävä “puhdas asennus” siirtyäksesi takaisin Windows 10: een.

Tämä käy ilmi verkkolehden Hothardware raportista, joka löysi ja haki usein kysyttyjä kysymyksiä. Äskettäin julkaistun usein kysytyn kysymyksen mukaan Windows 11 -käyttäjien on pysyttävä Windows 11: ssä kymmenen päivän kuluttua. Tai pikemminkin, kymmenen päivän kuluttua sinulla ei ole mahdollisuutta yksinkertaiseen palautukseen Windows 10: een, vaihtoehto poistetaan.

Se oli aikaisemmin 30 päivää

Tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä, että windows.old-kansio poistetaan automaattisesti 10 päivän kuluttua. Se olisi huomattavasti vähemmän aikaa palautukselle kuin Microsoft aiemmin tarjosi. Kun vaihdat Windows 8: sta Windows 10: een, Windows 10: n alentamiseen oli 30 päivän jakso. Microsoft alkaa todennäköisesti tarjota nykyisille Windows 10 -käyttäjille ilmaisen päivityksen Windows 11: een tänä vuonna. Siihen mennessä viimeistään myös julkinen lausunto Windows-tiimiltä.

Lisää uutisia Microsoft Windows 11: stä:


Windows 11, Microsoft Windows 11, Windows 10 -seuraaja, Windows 11-logo, Windows 11 -taustakuvat, Windows 11 -tausta

.

valitse viittaus