July 31, 2021

Berrettini pudotuksen jälkeen Wimbledonissa Djokovicin kanssa: “Tämä finaali on vasta alkua”

Tämä on vasta alkua”. Se on lupaus Matteo Berrettini finaalin lopussa hävisi Wimbledonissa neljässä erässä vastaan Novak Djokovic. “Se on uskomaton tunne, liikaa tunteita voidakseni hallita kerralla – hän sanoi saamalla Centrale-suosion.” Nole oli parempi kuin minä jopa tässä hän kirjoittaa tämän urheilun historiaa. Olen iloinen tästä finaalista, toivon, ettei se ole viimeinen. On kunnia olla täällä, minulla oli suuria tunteita. Se otti tuon ylimääräisen askeleen. Onnittelut Novakin tiimille, he voittavat paljon. Tämä on ollut pitkä matka se ei ole uran loppu vaan alku. Yritämme edelleen”.

Djokovic: “Kovassa taistelussa Berrettinillä on loistava ura”

Valokuva ja video

Berrettini antautuu 3 tunnin 23 ‘taistelun jälkeen

Se oli enemmän kuin taistelu – Djokovic selitti ottelun jälkeen -. Se oli kivikova, mutta olen varma Matteolla on edessään ura. Siinä on vasara sijasta braccio, minulla on edelleen merkkejä iholla. Teen lapsuuden unelmani totta Arvostan jokaista hetkeä. Kun olin pieni, rakensin Wimbledonin pokaalin lapsena. 20 slammin kuten Roger ja Rafa? Olen heille niin paljon velkaa, kukaan meistä ei halua pysähtyä. He ovat kaksi parasta pelaajaa, joita olen koskaan kohdannut, ja syy siihen, että olen täällä juuri nyt, ovat he. He opettivat minulle kaiken, taktisesta, fyysisestä ja henkisestä näkökulmasta. Kun olin menettänyt säännöllisesti alkuvuosina, opin paljon, siitä hetkestä alkoi matka, jota en halua pysähtyä. Toivon pääsevän Grand Slamiin, Olen kunnossa ja pelaan hyvin Grand Slamissa. Tämä on urani prioriteetti, yritän. Viimeinen ilta? Olen pulassa, haluan vain pitää hauskaa … “.

Federerin kohteliaisuudet Twitterissä

Onnittelut Novakille 20. Grand Slamista. Olen ylpeä siitä, että minulla on mahdollisuus pelata tenniskamppailun erityisellä aikakaudella. Upea esitys, bravo! “

.

tutustu tähän