August 1, 2021

Dacia Duster 2021, virallinen esittely: moottorit, ominaisuudet ja hinta

Renault-ryhmän maastoauto julkistettiin virallisesti Udinen Dacia Arena -stadionilla. Dusterin mukana toimitetaan optisten ryhmien uudelleensuunnittelu, dieselmoottori, jonka teho on 115 hv ja myös 4 × 4, kaksi bensiinimoottoria, joiden teho on 90 hv ja 150 hevosvoimaa, bensiini-nestekaasun versio 100 hevosvoimaa. 4WD-versiossa hiilidioksidipäästöt vähenivät lähes 6 g / km. Erittäin kilpailukykyinen hinta, 12 600 eurosta

Dacia-tuotemerkin menestys Italiassa kasvaa tasaisesti, mikä näkyy viimeisimmistä vuoden 2021 autojen myyntiluvuista: 20 000 tilausta pelkästään uudelle Sanderolle sekä pääsy kevään, tällä hetkellä markkinoiden halvimman sähkön valikoimaan. Renault-perhemerkki ei pysähdy ja tuo samalla markkinoille uuden logonsa sekä Dacia Dusterin uudistamisen. Uuden tuotemerkin tavoitteena on sijoittaa yritys uudelle tasolle, alhaisista kustannuksista romanialaisten autojen työhevosiin vastinetta rahalle, korostamalla sen autojen vakautta. Udinese-toisen paketin (pääsponsori Dacia) esittelyn yhteydessäpaljastaminen uuden Dusterin upseeri.

dacia duster, silmäys

Ensi silmäyksellä ei ole radikaaleja muutoksia verrattuna edelliseen versioon: se näyttää melkein siltä, ​​että “myyvä auto ei muutu”. Tärkeimmät muutokset koskevat ajovaloja ja säleikköä, kun taas sähkömoottoreita ei ole saatavana. 4,36 m pitkä (2,67 m akseliväli) tarjoaa Dacialle tavanomaisen teknisen välttämättömyyden ilman liikaa kompromisseja.

dacia duster, uudet optiset ryhmät

Uudet ajovalot on varustettu ennennäkemättömän Y-muotoisilla päiväajovaloilla. Muoto, jonka löydämme uudesta säleikön säleiköstä, joka saa nykyaikaisemman sävyn. EcoLed-etu- ja takavaloventtiilijärjestelmä sisältää uuden Dacia-valomerkin. LED-asennon ilmaisimet on otettu käyttöön, tekniikkaa on myös lähivaloissa ja rekisterikilvessä, automaattisytytys vakiona.

dacia duster, aerodynamiikka

Uuden takaspoilerin ja uusien 16 “ja 17” kevytmetallivanteet on suunniteltu tuulitunneliin. Parannettu aerodynaaminen kerroin on mahdollistanut 5,8 g / km päästöjen vähentämisen 4WD-versiossa myös uusien pyöränlaakereiden, renkaiden ja LED-ajovalojen ansiosta.

dacia duster, moottorit

Uutta Dusteria on saatavana neljällä Euro 6d Full -moottorilla 2- tai 4-vetoisista versioista riippuen. Se alkaa 1,5 dCi 115 hv: n dieselmoottorilla, jossa on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto myös 4 × 4. Bensiini asennetaan vain 2-vetoisiin malleihin, ja se on 90 hv: n 1,0 TCe, 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Vaihtoehtoisesti löydämme 1,5 150 hv: n version, jossa on 6-vaihteinen Edc-automaattivaihteisto. Lopuksi on kaksivaiheinen bensiini-nestekaasu Eco-G 100 Hp kaksivetoinen vaihtoehto, jossa on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

dacia duster, ylävartalo

Yksi uuden Dusterin vahvuuksista on varmasti tavaratila: 450 litraa, joka on todella merkittävä C-segmentille. Sisätiloissa ei kiinnitetä liikaa huomiota esteettisiin yksityiskohtiin, keskinäyttö ei ole suurimpien liikkeessä, mutta enemmän kuin tarpeeksi jokapäiväiseen käyttöön (se on yhteensopiva Android Auton kanssa). Hyvä asuttavuus myös takaistuimilla. Kuten aina, hinnaston viimeinen sana: se alkaa 12600 eurosta.

.

hanki lisää