August 2, 2021

Elena Barolo kuntosalin, Juven ja pakkomielle selluliitin välillä

Showtyttö ja entinen kudos kertoo kuinka hän pitää kuntoaan harjoittelun ja ravitsemuksen välillä: “Syön vähän kaikkea”

Elena Barolo varttui urheilussa. Hän aloitti 4-vuotiaana, käy tanssitunneilla, eikä sitten koskaan pysähtynyt. Showgirl ja entinen kudos Kaista uutiset, Instagramissa sitä seuraa lähes 270 tuhatta seuraajaa, johon hän näyttää upeita laukauksia ja ruumiin aina huipulla.

Elena, mikä on suhde urheiluun?

”Olen opiskellut klassista ja nykytanssia melkein 15 vuotta 4-vuotiaasta lähtien. Minulla oli vuosi vapaata lukion takia, mutta toipuin kokemuksella Kaista uutiset. Tuolloin harjoittelin joka päivä. Sen jälkeen minulla ei ollut paljon aikaa treenata, mutta pystyin pitämään itseni. Muutaman vuoden ajan olen aloittanut voimistelua kotona.

Onko sinulla harjoittelurutiinia?

Yritän treenata 2 tai 3 kertaa viikossa, olen muistanut joitain harjoituksia. Keksin puolentoista tunnin jaksot tanssin, kyykkyjen ja abs: n välillä. Ja sitten … Yksi harjoitus johtaa toiseen! Yritin myös joogaa internetin kurssien jälkeen, minusta se on hauskaa. En ole koskaan käynyt todellisessa joogatunnissa, haluaisin. ”

”Seurasin jalkapalloa jonkin aikaa, kun työskentelin Biscardi-prosessija sitten seuraan suosikkijoukkueeni Juvea. Tietenkin Italian lisäksi. Kun olin lapsi, pidin Formula 1: sta paljon, mutta sitten hylkäsin sen. Seuraan myös häntä informoitavaksi, mutta en ole sairas ”.

Siirrytään ravitsemukseen: noudatatko ruokavaliota?

”En ole koskaan noudattanut tiettyä ruokavaliota. En ole koskaan käynyt ravitsemusterapeutin luona, enkä ole toistaiseksi tarvinnut sitä. Syön hyvin vähän kaikkea, en kokeile mitään: ei edes suklaata! Viiniä? Olen melkein alkoholiton, juon hyvin vähän. vettä ja pidän todella hedelmistä ja vihanneksista ”.

”Rakastan niin venäläistä salaattia ja majoneesia. Aivan kuten vitello tonnato, lyhyesti sanottuna asiat, jotka menevät hyvin huonosti! ”.

Entä hänen kauneuden salaisuutensa?

”Olen pakkomielle selluliitista ja siksi omistan paljon aikaa vartalonhoitoon. Joka aamu käytän voidetta ja sitten teen paljon kasvonaamioita. Rituaaleja, joita teen kotona, ostan parhaat tuotteet ja käyn kosmetologin luona vain olennaiseen. Muut salaisuudet? Jalkojen kääreet ja kuorinnat.

Onko sinulla mitään suunnitelmia tänä kesänä?

“Nautin Italian merestä Sardinian, Toscanan, Forte dei Marmin ja Cortonan välillä Arezzon alueella”.

Voisit kokeilla näitä