July 28, 2021

Glickenhaus Scg 004S, superauto vestita d’oro Goodwood

650 hv: n urheiluauto paratiisi Goodwood Festival of Speed ​​-kadun catwalkilla selvästi epätavallisella värillä, valloittaen faneja

James Glickenhaus, entinen pankkiiri, ohjaaja, elokuvantuottaja ja Scg: n perustaja, Scuderia Cameron Glickenhaus, ei todellakaan ole puute erikoisvaikutuksen ilosta. Ja ei ole yllättävää, että jopa moottoriurheilussa ja autoteollisuudessa – jotka edustavat hänen toista elämäänsä – hän jatkaa esteettisen mielen harjoittamista. Joten uuden Glickenhaus Scg 004S: n debyytti Goodwood Festival of Speedillä hän peitti 650 hevosvoiman superauton kultaisella ulkomaalilla ja mustalla koristeella sekä suurella takaspoilerilla. On mahdotonta olla huomaamatta sitä. Autossa – joka inspiroi seuraavia CS- ja C-moottoreita – on ahdettu 650 hv: n V8-moottori yhdistettynä kuusivaihteiseen käsivaihteistoon. Auto rakennettiin “käsin” Connecticutissa, ja yritys kuvaa sitä “radalla syntyneeksi tieliikenteen autoksi”. Se ei ole alkuperäinen, mutta totuus.

kolme paikkaa

Auton sisällä kuljettajan istuin on sijoitettu keskelle kahden matkustajan istuimen takana. Siellä on peruutuskamera ja infotainment-näyttö, jossa on Bluetooth-yhteys, puhelimen pidike ja USB-latausliittimet. Sen odotetaan myyvän 460 tuhatta dollaria, noin 390 tuhatta euroa. Varustettu OZ-pyörillä, jotka on yhdistetty Michelin Pilot Cup Sport 2R -renkaisiin, sitä on saatavana myös erityisellä hiilikuiturungolla 70 000 dollaria. Autocar-lehden mukaan muita vaihtoehtoja: etu- ja takahissit, säädettävät Bilstein-iskunvaimentimet ja sisäinen palonsammutusjärjestelmä. Auto pyrkii saamaan tieliikenteen hyväksynnän mahdollisimman pian, mutta nyt Cameron Scuderian ensimmäinen tavoite on haaste Le Mansin 24 tunnin aikana 007 Lmh: lla.

.

napsauttamalla lue tämä