July 31, 2021

Italia Euroopan mestari! Voitto rangaistuksista, Englanti pudotti, delirium neliöillä

Firenze, 12. heinäkuuta 2021 – Kollektiivinen delirium kolminkertaisen pillin kohdalla: Italia on Euroopan mestari Englantia vastaan ​​Wembleyn finaalissa. Ja Toscana, Umbria ja Liguria kirjaimellisesti menevät kaduille yöksi, joka muistetaan. Se on toinen Euroopan mestaruus, jonka Italian maajoukkue voitti vuonna 1968.

Ratkaisevan rangaistuksen hetki: video

Kaikki muistavat, missä he olivat ratkaisevan rangaistuksen hetkellä, jonka Donnarumma pelasti Sakassa. Yllä olevassa videossa, mitä tapahtuu Firenzessä paraatin aikaan. Delirium, palavat savupommit, kaikenlaiset kuorot.

Italian mestari Italia palaa kentälle Firenzessä

Grosseton juhla: video

Pistoia-festivaali: video

kuva

Se on myös delistio Pistoiassa, jossa klassisten savupommien ja kuorojen lisäksi kaduilla kulkee myös kuorma-auto, jossa on useita faneja.

Italia on Euroopan mestari

Covercianon jalkapallomuseo muuttuu siniseksi

Päivämäärä, joka pysyy historiassa: 11. heinäkuuta. Roberts Mancinin Italia voitti toisen Euroopan mestaruutensa Euro2020 päivänä, jolloin Azzurri voitti maailmancupin Espanjassa 39. vuodesta. Covercianon jalkapallomuseo, joka kerää maajoukkueen historiaa ja nykyisyyttä, sytyttää siniset ajovalot valaisemaan julkisivua ja juhlimaan menestystä. “Muutaman tunnin kuluttua – kertoo jalkapallomuseon presidentti Matteo Marani – kunnioittamalla Azzurria ja heidän kaunista ratsastustaan, vihimme käyttöön Euro 2020 -mallille omistetun väliaikaisen näyttelyn, jossa pelaajien paitoja jokaisesta tässä EM-kisassa pelatusta ottelusta. . Calcio di Coverciano juhlii Mancinin Italiaa “.

Sininen riemu

Castiglioncello, Aurelia estetty

kuva

Suosittu lomakohde, kuten Castiglioncello, näki tänä aikana tuhansia turisteja ja paikallisia torilla yhdessä juhlimaan kolminkertaisella pillillä. Kannattajat estivät väliaikaisesti Aurelian alueella, joka kulkee paikkakunnan sisällä.

Ilotulitus Livornossa

kuva

Ilotulitus ammutaan Livornossa: viimeisessä pillissä monet parveilivat Piazza della Repubblica -kadulle, mutta myös merenrannalle juhla-iltana.

Firenze, fanien tunkeutuneet tiet, video

kuva

Toscanan pääkaupunki on nähnyt tuhansia ihmisiä kaada kaduille viimeisen pillin kohdalla. Monet olivat valkokankaalla Parco delle Cascinessa, mutta monet muut olivat Arno-joella, eri seuroissa, jotka olivat järjestäneet ottelun katselun. Liikenne estetty, savupommit ja laulut juhliin, joka jatkuu koko yön.

Festa a Prato: kaupunki räjähtää ilosta

kuva

Juhlat Bernardeschin kylpylässä

kuva

Virsi laulettiin ennen finaalin alkua

kuva

Historiallinen tulos, saavutus Mancinin miehistä, jotka innostivat maata tässä todella unohtumattomassa kuussa. Kyyti peli ryhmiltä ja jatkoi sitten viimeiseen epilogiin asti. Ei ole helppoa, koska sitä soitettiin englantilaisten kotona. Mutta nyt juhlat voivat alkaa.

kuva

Hyvin pitkäksi yöksi, joka ei todellakaan koskaan lopu. Maaginen yö, kuten nuo kappaleen Taikuiset yöt 90-luvun maailmancupista, joka ei tuonut Italialle titteliä, mutta joka sitten tänä päivänä yhdisti maan.

Lisää ohjetta